Akbank duyurdu! Ay sonuna kadar zamanınız var! Faizsiz 15 bin TL kredi verilecek

Akbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Ay sonuna kadar zaman var. Başvuru yapın faizsiz krediyi kapın.
Akbank duyurdu! Ay sonuna kadar zamanınız var! Faizsiz 15 bin TL kredi verilecek

Akbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre ay sonuna kadar başvuru yapanlara 15 bin TL faizsiz kredi verileceği açıklandı. Peki bu kampanyadan yararlanmak için yerine getirilmesi gereken şartlar nelerdir? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım güçleri iyiden iyiye düştü Hal böyle olunca vatandaşlar da bankalar tarafından sunulan kredi avantajlarını takip etmeye başladılar. Tabi ki öncelikleri faizsiz kredi avantajları oldu.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Size en uygun krediyi seçmenize yardımcı oluyoruz. Peki Akbank tarafından sunulan faizsiz kredi fırsatının detayları nelerdir? İşte şartlar ve kredinin detayları haberimizde yer alıyor.

AKBANK FAİZSİZ 15 BİN TL VERİYOR

Akbank tarafından sunulan bu kampanyaya göre 1 Mayıs tarihinden 31 Mayıs tarihine kadar Akbank Mobil'i indirerek Akbanklı olmak istiyorum butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk kez tamamlayan yeni Akbanklılar yararlanabileceklerdir.

Söz konusu tarihler arasında yeni Akbanklı olanların ilk kez asıl Axess ya da Wings karta başvurmaları ve 23 Haziran tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir. 23 Haziran 2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan vatandaşların taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 30 Haziran tarihine kadar faydalanabileceklerdir. 

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayarak belge işlemlerinin tamalanması sonucunda evrakları bankaya ulaştırmaları gerekmektedir. Daha sonra ise kredi kartı başvurusunda bulunulması gerekmektedir. Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış olan fakat hata almış olan ya da bu süreci şubeden tamamlamış olan katılımcılar da kampanyadan yararlanabileceklerdir. 

Kampanyaya katılım sağlayan ve başvuruları onaylanan vatandaşlara SMS'te belirtilen tarihlere kadar yapacakları 15 bin TL'ye kadar olan ve 2/6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüzde sıfır faizli kredi imkanı sunulacaktır.

İlgili Haberler