İş Bankası müşterileri dikkat! 1 yıl boyunca bedava olacak

İş Bankası internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. O şartı sağlayanlara bir yıl boyunca bedava olacak.
İş Bankası müşterileri dikkat! 1 yıl boyunca bedava olacak

İş Bankası internet sitesi üzerinden duyurdu. O şartı sağlayan herkese bir yıl boyunca bedava olacak. İşte söz konusu kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor. 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü ise iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Sunulan kampanyalardan faydalanmak isteyen vatandaşlar söz konusu kampanyaları kaçırmak istemiyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte detaylar.

İŞ BANKASI KAMPANYASININ DETAYLARI

İş Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kampanyaya göre İşCep üzerinden müşteri olanlara 1 yıl ücretsiz EFD/ Havale fırsatı sunulacak. Bunun için mutlaka İşCep üzerinden 'Müşteri Olmak İstiyorum' özelliğinin kullanılması gerekmektedir.

 

Ücret istisnasından yararlanmak için  “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı omanız gerekmektedir. Ayrıca İşCep'ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için bu ücretsiz hizmetler sunulacaktır. Bununla birlikte tek seferde en fazla 50 bin TL işlemleri kapsayacaktır. Mesai dışı FAST işlemleri de istisna kapsamına dahil olmayacaktır. 

Tatil günlerinde yapılan EFT/ FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir. Mesai dışı ve geç saatlerde yani saat 16.00 sonrasında yapılan EF/ FAST  ve EFT saatleri dışında yapılan EFT gibi işlemler de yine istisna kapsamı dahilinde değildir.

İstisna tanımlamaları İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır. İşCep ve internet şubesinden yapılan işlemler için geçerlidir.

İlgili Haberler