Başvurana anında 50 bin TL kredi! İş Bankası düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor

İş Bankası internet sitesi üzerinden anında ihtiyaç kredisi veriyor. Peki İş Bankası aylık faiz oranı ne kadardır? İşte detaylar.
Başvurana anında 50 bin TL kredi! İş Bankası düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor

İş Bankası internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Başvuru yapana anında 50 bin TL kredi verilecek. Düşük faizli ihtiyaç kredisi çekmek için İş Bankası'na başvuru yapabilirsiniz. Peki İş Bankası ihtiyaç kredisinin faiz oranı ne kadardır? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan kötü etkilenen vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Yayımlanan kredi fırsatlarını iyice araştıran ve karşılaştıran vatandaşlar için bizde Uşak Gündem olarak bankalar tarafından sunulan bu tarz kampanyaları araştırıyor ve sizlere sunuyoruz.

İş Bankası duyurmuş olduğu kredi kampanyasına göre düşük faizli ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. İşte banka tarafından sunulan kredinin detayları haberimizde yer alıyor.

İŞ BANKASI 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR

İş Bankası anında kredi detaylarına göre kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay olarak sunulurken 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar olan krediler için ise vade 24 ay ile sınırlıdır. 50 bin TL ve altındaki kredi tutarları için 36 ay vade imkanı sunulmaktadır. Peki bu krediye nasıl başvuru yapılır?

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Anında krediye başvuru yapmak için banka tarafından açıklanan adımlar takip edilerek başvuru işlemleri tamamlanmaktadır. Buna göre aşağıdaki adımları takip ederek krediye başvuru yapabilirsiniz. 

İşCep > Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Kredi veya Başvurular > Krediler > Anında Kredi

İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi

Bankamatik > Diğer İşlemler > Başvurular > Anında Kredi

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

İş Bankası internet sitesi üzerinden istediğiniz kredi tutarına göre örnek ödeme tablosunu oluşturabiliyorsunuz. Buna göre 50 bin TL'lik kredi için aşağıdaki tablo oluşmuştur. 36 ay vade imkanı sunulurken aylık faiz oranı ise yüzde 1,95 olarak hesaplanmıştır. 

Buna göre aylık ödenmesi gereken taksit tutarı ise 2 bin 102 TL olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler