3404'e SMS gönder 2 bin TL kazan! Halkbank o şartı sağlayanlara 2 bin TL hediye veriyor

Halkbank kampanyasını duyurdu. Buna göre o şartı sağlayan herkese 2 bin TL hediye verilecek.
3404'e SMS gönder 2 bin TL kazan! Halkbank o şartı sağlayanlara 2 bin TL hediye veriyor

Halkbank internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre o şartı yerine getiren herkese 2 bin TL hediye veriyor. Peki Halkbank tarafından sunulan kampanyanın detayları nelerdir? İşte yerine getirilmesi gereken şartlar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyorlar. Bu kampanyaları kaçırmak istemeyen vatanaşlar katılım şartlarını araştırmaya devam ederken bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları sizlere sunmak için araştırıyoruz. Peki Halkbank tarafından sunulan kampanyanın detayları nelerdir?

HALKBANK O ŞARTI SAĞLAYANLARA 2 BİN TL VERİYOR

Kampanyadan faydalanmak için alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazarak boşluk bırakıp katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404'e SM göndnerilmesi gerekmektedir. Örnek olarak tercihiniz 5.000 TL harcama sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir. Kampanyadan kazınılacak olan PafarPafa tutarı 5 bin  TL için 400 TL, 10 bin TL için 1000 TL, 15 bin TL için 1500 TL ve 20 bin TL için ise 2000 TL ParafPara kazanılmaktadır. Müşteri sözlerden sadece birini seçerek kampanyaya katılım sağlayabilecektir. 

Halkbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyasını katılmak için yapmanız gerekenler yukarıda belirtilmiştir. Söz konusu kampanya ile 2 bin TL kazanma fırsatı elde edeceksiniz. Eğer bu tarz haberlerden anında haberdar olmak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler