Kayıp adam cinsel taciz cinayetine kurban gitmiş

Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesinde kayıp olduğu için aranan ve cesedi arazide bulunan Selami Turgut’un cinsel tacizde bulunmak istediği kadın tarafından kazara öldürüldüğü ve kadının cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.
Kayıp adam cinsel taciz cinayetine kurban gitmiş

Kızılcasöğüt beldesinde yaşayan Selamı Turgut (68) 18 Mayıs akşamı birden kaybolmuş ve kendinden haber alınamamıştı. Yakınlarının başvurusu üzerine yapılan aramada Kuruçeşme mevkiinde cesedi bulunmuş, vücudunda yara bere bulunamayınca başındaki yaradan düşerek yaşamını kaybettiği yönünde rapor verilmiş ve beldeye gömülmüştü.

Ancak vicdan azabına dayanmayan Y.O. (52) adlı kadının Selami Turgut’u kendisine cinsel tacizde bulunduğu için kazara ölümüne sebep olduğu ve jandarmaya giderek anlatması ile olay bambaşka bir boyuta büründü.

Kıızlcasöğüt beldesinde eşi yıllar önce vefat eden ve 2 çocuğu bulunan Y.O. nun itiraflarına göre Kuruçeşme mevkisindeki tarlasında çalışırken Selami Turgut, kendisine cinsel tacizde bulundu ya da bulunmak istedi. O arada ikili arasında itiş kakış yaşandı. Y.O. nun itmesi ile Selami Turgut yere düştü ve orada bulunan taşa kafasını çarptı. Y.O. kendisine gelmesi için üzerine su falan döktüyse de yaşlı adam yaşamını yitirdi.

Korkuya kapılan Y.O. yaşlı adamı cesedini orada bırakarak kaçtı. Arandığını duyunca da sabah cesedinin orada olduğunu gelip ihbar etti.

Aradan geçen 10  gün boyunca çektiği vicdan azabına dayanamayan Y.O. suçunu itiraf etti. Bu itiraflar üzerine Selamı Turgut’un mezarının yeniden açılarak bir kez daha adli tıp incelmesine tabi tutulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın yeni bilgiler ışığında devam ettiği belirtildi.

https://www.usakgundem.com/asayis/gece-kayboldu-sabah-cesedi-bulundu-h7845.html

(SALİH KILINÇ/ÖZEL HABER)

İlgili Haberler