Başkan yardımcısının eşinin villa inşaatı için yasakların canı cehenneme

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Zeynep Ceylaner’in eşine ait villa inşaatlarına gidecek yolun, sokağa çıkma yasağı günlerinde Uşak Belediyesi ekipleri tarafından yapılması tepkilere neden oldu.
Başkan yardımcısının eşinin villa inşaatı için yasakların canı cehenneme

Vatandaşların www.usakgundem.com Haber İnternet Sitesine gönderdiği ihbar ve fotoğraflara göre, Bölme- Mavişehir arkasında bulunan ve Uşak Belediye Başkan yardımcısı Mimar Zeynep Ceylaner’in eşi Doğan Ceylaner’e ait olduğu ileri sürülen villalara giden yol, iki haftadır, üzerinde Uşak Belediyesi yazan iş makineleri ve işçileri tarafından yapılıyor

Yol çalışmasının özellikle pandemi nedeni ile sokağa çıkma yasağı bulunduğu Cumartesi ve Pazar günleri yapılması da vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Whatsapp hattımıza ihbarda bulunan vatandaşlar, “Neredeyse iki yıldır hafta sonları sokağa çıkamıyoruz. Maskesiz dolaşamıyoruz. 2019 yılının Eylül ayından bu yana elektrik hataları yeraltına alınacak diye kazılan sokak ve kaldırımlarımızı yapmayan Uşak Belediyesi, Başkan yardımcısının eşinin inşaatı olunca sokağa çıkma yasağı falan dinlemeden canla başla çalışıyor. Belediye dediğin kurum, bizim ödediğimiz onlarca vergi ile ayakta duruyor ve hizmet ediyor. Böyle ayırımcılık olmaz. Şiddetle protesto ediyoruz” şeklinde yakındı.

UŞAK YİNE BÖYLE BİR ALT YAPI ÇALIŞMASINDA KAOSU YAŞAMIŞTI

Geçtiğimiz 2020 yılında takvimler 13 Aralık Pazar tarihini gösterirken sabah saat 10.00 sıralarında Uşak’ın doğalgazı birden kesilmiş insanlar soğukta panik içerisinde kalmıştı.

Yine pandemi yasaklarının olduğu bir hafta sonunda, bugün bile neyin alt yapı çalışması yaptığı anlaşılamayan Uşak Belediyesi ekipleri, çelik ana doğalgaz borusunu patlatmış, akabinde meydana gelen patlamalarda bir kişi yaşamını yitirmişti.

İlgili Haberler