Kayıp kadın Nurcan Tekin’den haber var

Balıkesir’den Uşak'a düğün için gelen ve kendisinden 4 gündür haber alınamayan Nurcan Tekin’den iyi bir haber var.
Kayıp kadın Nurcan Tekin’den haber var

Kızı Şeyma Tekin Güneş, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda annesini dün akşam saat 20.00 Sıralarında gördüğünü beyan eden kişilerin olduğunu belirterek arama çalışmalarına katılmak istediğini söyledi.

Kızının paylaşımına göre; jandarma ekipleri Güre ve Yenişehir köylerindeki kırsal alanda aramalarını yoğunlaştırdı. Kayıp kadın Nurcan Tekin’in şu an bulunduğu bölgenin jandarma tarafından tespit edildiği ve görgü tanıklarının ifadelerinden sağ olduğu anlaşıldığı belirtildi.

KORKTUĞU İÇİN SAKLANIYOR

İddialara göre; Balıkesir’den Uşak'a düğün için gelen 56 yaşındaki Nurcan Tekin, Cumartesi gecesi Güre köyünde düğün bittikten sonra ablası ile kaldığı köy evinden pazar günü sabah saatlerinde kimseye haber vermeden pijamalarıyla çıktı.

Sabah uyandığında kardeşinin evde olmadığını fark eden Ferdiye Yalçın durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ekipler, çevredeki incelediği güvenlik kameralarından Nurcan Tekin'in İzmir-Ankara kara yolunda pijamalarıyla yürüdüğünü tespit etti.Tekin'in bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

Zaman zaman unutkanlık yaşadığı öğrenilen Nurcan Tekin, tek başına İzmir istikametine doğru yürümeye başladı. Dün akşam 20.00 sıralarında kendisini Güre Köyüne 14 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldızoğlu Petrol Akaryakıt İstasyonu civarında görenler, jandarma ve yakınlarına haber verdi.

Bu ihbar üzerine Uşak Jandarma Alay Komutanlığı ve AFAD ekipleri aramalarını bölgede yoğunlaştırarak çemberi daralttı.

www.usakgundem.com  İnternet Haber Sitesi olarak ulaştığımız son bilgilere göre; 5 gündür kayıp olan Nurcan Tekin’in sağ olduğunu düşünen arama ve kurtarma ekipleri, kadının vahşi hayvanlardan ve arayan insanlardan korktuğu için saklandığını ve kadının bulunmasının an meselesi olduğunu düşünüyor.

(SALİH KILINÇ/ÖZEL HABER)

İlgili Haberler