Kayıp kadını bulma ümitleri azalıyor

Balıkesir’den bir düğün için Uşak’a gelen ve geçtiğimiz pazar günü kaybolan Nurcan Tekin, arama çalışmalarının 7. gününde de bulunamadı.
Kayıp kadını bulma ümitleri azalıyor

Görüldüğü yönünde gelen ihbarlar üzerine arama çalışmalarını Yenişehir ve Çamyazı köyleri arasında yoğunlaştıran jandarma ve AFAD ekipleri, kayıp kadının izne rastlayamadı.

Ablası Ferdiye Yançıl’ın kolundaki bilezikler yüzünden başına bir şey gelme endişesini de değerlendirmeye alan jandarma ekiplerinin olayı bu boyuttan değerlendirerek bulma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

“UNUTKANLIK İÇİN İLAÇ KULLANIYORDU”

Geçtiğimiz Cumartesi günü ablası Ferdiye Yançıl ile Balıkesir'den Uşak'ın Güre köyüne arkadaşlarının düğününe gelen Nurcan Tekin (56) düğünün ardından, Pazar sabahı saat 05.20 sıralarında pijamaları ile evden çıkarak kayıplara karıştı.

Kardeşini bulamayan abla Ferdiye Yançıl, durumu jandarmaya bildirdi.

Sabah saatlerinde evden telefonunu, çantasını almadan pijamalarıyla çıktığı tespit edilen Nurcan Tekin için İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde İzmir-Ankara kara yolunda pijamalarıyla yürüdüğü görülen Tekin'in bulunması için bölgede Kütahya İl Jandarma Komutanlığına bağlı iz takip köpekleri de kullanıldı.  Tekin'in görüldüğü bölgelerde ve ormanlık alanlarda havadan drone desteğiyle arama çalışmaları da yapıldı.

Önceki gün, Güre Köyüne 14 kilometre uzaklıkta Yenişehir ve Çamyazı köyleri arasında görüldüğüne dair gelen ihbar üzerine çalışmaları bu bölgede yoğunlaştıran jandarma ve AFAD ekipleri yine sonuç alamadı.

Unutkanlık rahatsızlığı nedeni ile ilaç kullanıldığı öğrenilen Nurcan Tekin’in kaybolmasının üzerinden 7 gün geçmesi, bulma umutlarını da tüketmeye başladı.

Kardeşinin hayatından endişe ettiğini aktaran abla  Feride Yançıl, "Kardeşimin kolunda 3 büyük bilezik var. Benim korkum onları almak için ona bir şey yapmaları. Tanımadığı, bilmediği yer, nereye gider bilemiyorum. Bir an önce kardeşimin bulunmasını istiyorum." diye konuştu.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler