Cep telefonu dikkatini dağıtınca canından oldu

Hakan Acar adlı genç, çalan cep telefonu dikkatini dağıtınca 3. kattan düşerek canından oldu.
Cep telefonu dikkatini dağıtınca canından oldu

Edinilen bilgilere göre merkez ilçeye bağlı Aşağıkaracahisar Köyünde meydana gelen olayda, Hakan Acar (24) arkadaşı ile buluştuğu bir inşaatın 3. katında cep telefonu çalınca konuşurken dikkati dağıldı ve 3. kattan aşağı kafası üstü çakılarak olay yerinde can verdi.

Günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen cep telefonları ile konuşurken veya oynarken dünya ile bağlantımız kopuyor ve çevremizle bağlantımız kesildiği için üzücü olaylar başımıza gelebiliyor.

Bunun bir örneği de dün gece Aşağıkaracahisar Köyünde yaşandı. Hakan Acar adlı genç, bir arkadaşının daveti üzerine inşaatın 3. katına çıkarak arkadaşı ile buluştu.

Tam o sırada cep telefonun çalması ile telefonla konuşmaya başlayan genç adamın dikkati dağıldı ve balkonun önünde eğreti duran briketlere dayandı. Briketlerin yıkılması ile aşağı uçan Hakan Acar, 3. Kattan aşağı uçtu ve kafa üstü çakıldı.

Olayı duyan köy Muhtarı Kartal Önder, derhal ambulans çağırdı. Ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz gencin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde otopsi yapılan talihsiz gencin, yetiştiği takdirde, öğle, yetişmezse ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Talihsiz gencin 4 yıl önce de yine bir Kurban Bayramı’nda annesini trafik kazasında yitirdiği, geçtiğimiz Mart ayında sözlendiği ve Ekim ayı gibi düğün yapmayı planladığı da öğrenildi.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak merhum Hakan Acar’a Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve Aşağıkaracahisar Köyüne sabırlar dileriz.

 (SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler