AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul; “Uşak’ta muhalefet partisi il başkanı açıklamalarıyla PKK’ya selam gönderiyor”

AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, isim vermeden İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz’ü “Ortağı PKK’ya selam göndermekle suçladı.
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul;  “Uşak’ta muhalefet partisi il başkanı açıklamalarıyla PKK’ya selam gönderiyor”

Has Bahçe Polis Evi’nde düzenlediği basın toplantısında yerel basınla bir araya gelen AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Toköz hakkında oldukça ağır eleştirilerde bulundu.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay, İsmail Güneş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve AK Parti kadın Kolları Uşak İl Başkanı Hilal Sabancı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltılı basın toplantısı, pandemi nedeni ile bir buçuk yıl sonra düzenlenen ilk basın toplantısı oldu.

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz’ün Ülkemizi saran yangınların yeni rant alanları yaratmak için kasıtlı çıkarıldığını ve bu yangınların baş sorumlusunun AKP Hükümeti olduğuna dair sosyal medyadan yaptığı paylaşıma cevap veren AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, ortağı PKK’ya selam yollamakla suçladı.

BİRİ FETÖ İLE İŞ TUTUYOR ÖBÜRÜ PKK’YA SELAM YOLLUYOR”

Tuğrul, konuşmasında şu konuları dile getirdi: ““Yasadığımız yangın felaketi nedeni ile canından olan vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemize ve insanımıza geçmiş olsun” dilekleri ile sözlerine başlayan AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, milletvekilleri ve belediye başkanı ile bir buçuk yıldır bir araya elemediğini bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz.”

Tuğrul, seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Uşak’ta şu anda sahada olan tek parti AK Parti olarak biziz. Şehirde, köyde toplumun bütün kesimleri ile bir araya geliyoruz. Mart ayından bu yana ilimize bağlı bütün köylere giderek dertlerini dinliyor ve sorunların çözümü için gayret gösteriyoruz. İnsanımızın huzur içerisinde yaşamasını istiyoruz

Geçen hafta bir siyasi partinin il başkanı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Hani derler ya, ”Edepli olan edebinden susarmış”. Karşı taraftaki edepten susmamızı mal bulmuş mağribi gibi değerlendiriyorlar.

Ülkemizde orman yangınları var. İl başkanı tutmuş, “AK Parti, bu yangınları rant sağlamak için yapıyor” anlamında bir açıklama yapmış. Bu aklın ve izanın tükendiği bir nokta. Siyaset bu değil.

Bu yangınların bir kısmının terör saldırısı olduğu yönünde çok kuvvetli deliller var. Bunlar, ayni kendi ortaklarını gizleyebilmek adına, ortaklarının yaptıklarını örtbas etmek için AK Parti hükümetini suçluyorlar.

Siz önce ormanlarımızı yakan kendi ortaklarınıza bakın. Daha birkaç gün önce bu muhalefet partisinin bir şehirdeki yöneticisi 15 Temmuz darbesinin  şanlı  şehidi Ömer Halisdemir’e “Darbeci” diyecek densizleşti.

O gün fetöcularla iş tutup Ömer Halisdemir’e “Darbeci” diyen il yöneticisi FETÖ’ İL ile iş tutuyor. Bugün Uşak’ta AK Parti’ye “Rant için orman yaktı” diyen İl Başkanı da PKK’ya selam gönderiyor. Buna başka bir şey söyleyemiyorum.

Türkiye’de muhalefet, “İktidara geldiğimizde şunu yapacağız” diyemiyor. Sürekli karalama, suçlama ve yalan politikaları ile iktidar olmak istiyor. Böyle muhalefet olmaz. Bunlara cevap vermeye edebimiz gereği cevap vermiyoruz. Ancak vatanımıza milletimize hizmet etmek için Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışacağız.

AK Parti Uşak’ta 53 bin üyesi ile en büyük teşkilattır. Allah’ın izni ile başarılı olacağız” dedi.

TOKÖZ AK PARTİ’Yİ İHANETLE SUÇLAMIŞTI

İyi Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, 29 Temmuz tarihinde sosyal medya sayfasından olay yaratan şu paylaşımı yapmıştı:

“Dünden beri 13 İl ve 41 Ayrı nokta da çıkan yangınların önüne bir türlü geçilemiyor.

Bu çıkan yangınların altında art niyet vardır, kasıtlı ve bilinçli olarak çıkartılmıştır kimse doğal sebeplerle çıktı yalanları ile toplumu kandırmaya çalışmasın.

Uçak filosu kurmasını bilen hükümet ne yazık ki yangın helikopterleri almayıp keyfi kullanım için alınan uçaklar ile resmen ülkeye ve Milet’e ihanet etmiştir.

13 il de eş zamanlı çıkan yada çıkartılan yangınlar da hiç bir ülkeden yardım istenmemesi de dikkatimizden kaçmadığı gibi AKP Hükümeti’nin ülke yönetim anlayışının ihanet hanesine yazılmıştır.

Bütün kaynakları 19 sene de tüketen AKP hükümeti, cebini doldurmaya devam edebilmek için üzülerek ve kahrolarak söylüyorum ki! Yeni Rant alanları oluşturmak için bu yangınların çıkmasında ve çıkartılmasında baş rol oynamaktadır.

Üzülerek ve yakından takip ettiğimiz çıkan yangınlar da can kaybı olmaması ve bir an önce kontrol altına alınması için dua ediyoruz.

Toplum olarak üzerimize düşen ne olursa İYİ PARTİ UŞAK İL BAŞKANLIĞI olarak her koşulda yangın çıkan bölgelerde ki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim.”

SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler