Ankara 2023 Mayıs ayı baraj doluluk oranı yüzde kaç?

2023 Mayıs ayında en güncel verilere göre Ankara barajlarının doluluk oranları açıklandı. İşte güncel rakamlar.
Ankara 2023 Mayıs ayı baraj doluluk oranı yüzde kaç?

Son zamanlarda baraj doluluk oranları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Türkiye'yi kapıda bekleyen sorunlardan biri de kuraklık. Kuraklıktan korkan vatandaşlar baraj doluluk oranlarını merak ediyor. Peki Ankara'da 2023 Mayıs ayında baraj doluluk oranları yüzde kaç? Ankara'da hangi baraj ne kadar dolu? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (AKSİ) barajlardaki son durumu anlık olarak yayınlıyor. Vatandaşlar ise buradan baraj doluluk oranlarını takip edebiliyor. İşte Mayıs ayında en güncel baraj doluluk oranı rakamları.

ANKARA BARAJ DOLULUK ORANLARI 

Ankara'da Kızılırmak-Kesikköprü, Elmadağ, Kavşakkaya, Akyar, Çubuk, Eğrekkaya, Kurtboğazı, Çamlıdere gibi barajların doluluk yüzdeleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son verilere göre Ankara'da bulunan baraj doluluk oranları haberimizin devamında yer alıyor. Haberimizde Ankara'da bulunan barajların doluluk oranları yer almaktadır. İşte barajların toplum su hacmi ve doluluk oranları bilgisi;

TOPLAM DOLULUK ORANI YÜZDE 41,62

Ankara'da olan barajların toplam su taşıma hacmi 1.585.393.000, şu andaki doluluk oranı ise 659.423.000 m3'dür. Toplam doluluk oranı yüzde 41,62 olmaktadır. Aktif doluluk oranı yüzde 39,62'dir. Ankara'da baraj doluluk oranlarına ait bilgiler bu şekildedir. Bu veriler ise Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü sitesinden alınmıştır. 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri takip ediyor ve sizlere anında sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler