Ankara - Sivas YHT bilet fiyatları belli oldu!

Ankara ile Sivas arası yolculuğu 2 saat 35 dakika düşüren yüksek hızlı trenin bilet fiyatları belli oldu.
Ankara - Sivas YHT bilet fiyatları belli oldu!

Uzun süredir binlerce vatandaş tarafından yapımı beklenen Ankara - Sivas yüksek hızlı trenin açılışı 26 Nisan tarihinde gerçekleştirilmişti. Yapılan ilk açıklamalara göre en büyük YHT projelerinden biri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güzergaha bakıldığı zaman Ankara - Kırıkkale Yozgaz ve Sivas üzerinden ilerleyen bu yüksek hızlı tren hakkında yolculuk süresinin 2 saat 35 dakika düşürüldüğüne dikkat çekti. 

MAYIS AYI BOYUNCA ÜCRETİSİZ OLDU! 

26 Nisan tarihinde yapılan açıklamaya göre bu süreç esnasında yolculuk yapmak isteyen kişiler için Mayıs ayı boyunca ücretsiz olacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara - Kırıkkale - Yozgat - Sivas Hızlı Tren Hattımız mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz. Milletimize hayırlı olsun" şeklindeki ifadeler ile duyurmuştu. 

Yapılan bu açıklamaların ardından ise güncel olarak Mayıs ayının sona ermesi ile birlikte yolculuk yapmak isteyen kişiler için bilet fiyatlarının da ne kadar olduğu merak konusu haline geldi. 

ANKARA - SİVAS YHT BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Mayıs ayının sona ermesi ile birlikte artık bilet fiyatlarının ücretli olacağını ifade eden yetkililer 1 Hazinran 2023 tarihinden itibaren biletlerin 240 TL'den satılmaya başlayacağını duyurdu. 

İlgili Haberler