Twitter hesabınız silinebilir! Aman dikkat Twitter yeni kararını açıkladı

Twitter'dan yeni karar. Elon Musk sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Hesaplarınız sinebilir.
Twitter hesabınız silinebilir! Aman dikkat Twitter yeni kararını açıkladı

Twitter'ın yeni sahibi lon Musk tarafından yeni kararını açıkladı. Buna göre birkaç yıldır üst üste kullanılmayan hesapların sosyal medya platformundan kaldırılacağı açıklandı. Elon Musk tarafında yapılan paylaşımda birkaç yıldır etkin olmayan hesapların silineceğini söyleyen Musk bu sebeple muhtemelen takipçi sayısında düşüş yaşanacağını ifade etti. Ayda en az bir kez giriş yapmak gerekmekte. Hesabınızın silinmesini istemiyorsanız hesabınıza ayda en az bir kez giriş yapmanız gerekmektedir. 

HESABIN ETKİN KALMASI İÇİN AYDA EN AZ BİR KEZ GİRİŞ YAPILMALI

Twitter'ın açıklamış olduğu kurallarına göre kullanıcıların hesaplarının etkinliğini korumaları için ayda en az bir kez giriş yapmaları gerekmektedir. 

Twitter'ın sahibi Elon Musk tarafından kişisel sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu. Yapılan açıklamada Twitter hesapları olan vatandaşlara bir uyarı yapıldı. Buna göre birkaç yıldır kullanılmayan Twitter hesaplarının sistemden silineceğini söyleyen Musk aktif olunmazsa hesapların bir kaç sene sonra silineceğini açıkladı. Twitter'ın politikalarına göre ayda en az bir kez hesaba girilmesi gerektiği açıklanmıştır. 

Eğer sizin de bir kaç senedir girmediğniz bir Twitter hesabınız varsa mutlaka hesabınıza giriş yaparak aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Twitter'ın sahibi tarafından yapılan açıklamaya göre bir kaç sene üst üstü hiç girilmemiş ve aktif hale gelmemiş hesapların temizleneceği ifade edilmiştir. 

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar  olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için teknoloj haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Sosyal medya hesapları ve mesajlaşma uygulamaları ile ilgili son dakika gelişmeleri veya güncellemeler olursa ilk bizden duymak için bizi takip edin. 

İlgili Haberler