MIUI 14 güncellemesi alacak Xiaomi telefon modelleri belli oldu!

Xiaomi'nin belirli modellerine MIUI 14 güncellemesi geliyor. Peki bu modeller hangileri?
MIUI 14 güncellemesi alacak Xiaomi telefon modelleri belli oldu!

MIUI 14 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu. Söz konusu güncellemeyi alacak orta segment telefonlara gelmeye başladı. Bu telefonlar arasında Xiaomi model telefonlardan 7 adet bulunmaktadır. Peki MIUI 14 güncellemesini alacak olan Xiaomi model cep telefonları belli oldu. 

Xiamoi Android 12 ve Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesini alacak. 2022 Aralık ayında MIUI 14 güncellemesini açıklayan Xiaomi söz konusu güncelleme ile yeni özellikler ve sistem kararlığına odaklandığı görüldü. Son olarak yeni güncellemeden yararlanacak akıllı telefonlar belli oldu. Bu modeller arasında POCA ve Redmi modelleri yer alıyor. 

MIUI 14 GÜNCELLEMESİ ALACAK XİAOMİ TELEFON MODELLERİ

XiaomiUI tarafından hazırlanan rapora göre MIUI 14 güncellemesi gelecek olan telefonlar belli oldu. Android 12 ve 13 işletim sistemi üzerinde kurular bu sürüm kısa süre sonra Redmi Note 11 Pro 5G/ Redmi Note 11 E Pro, POCO M5s, Redmi Note 11, Redmi Note 11 NFC, Redmi Note 11S 5G, Redmi Note 11S ve son olarak Redmi 10 modelleri için kullanılacaktır. Peki bu güncelleme ne zaman geliyor?

GÜNCELLEME NE ZAMAN GELİYOR?

Söz konusu güncelleme Xiamoi'nin belirli telefonlarına gelecek. Bu telefonlar liste halinde şu şekildedir;

  • Redmi Note 11 Pro 5G / Redmi Note 11E Pro
  • POCO M5s
  • Redmi Note 11
  • Redmi Note 11 NFC
  • Redmi Note 11S 5G
  • Redmi Note 11S
  • Redmi 10

Yukarıda yer alan telefonlar MIUI 14 güncellemesini alacak Xiaomi telefonlar arasında yer almaktadır. Güncellemenin geleceği tarih net olarak bilinmese de en kısa sürede yukarıdaki Xiamoi telefonlara gelmesi bekleniyor.  

İlgili Haberler