WhatsApp'tan kullanıcılara uyarı! Güncelleme sonrasında bu sorun için bunu mutlaka yapın

WhatsApp kullanıcılarına sosyal medyadan uyarıda bulundu. Yeni güncellemenin yüklenmesinin ardından Android telefonlarda uygulama kullanılırken bazı sorunlar oluşabileceğini paylaştı. Ayrıca bunun çözümünü de açıkladı.
WhatsApp'tan kullanıcılara uyarı! Güncelleme sonrasında bu sorun için bunu mutlaka yapın

Dünyanın en çok kullanıcı sayısına sahip olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan kullanıcılara uyarı geldi. Yapılan bu uyarıya göre güncellemenin ardından yaşanacak olan bu sorun için mutlaka bu işlemin yapılmasının gerekliliği vurgulandı. Peki güncelleme sonrasında yaşanacak bu sorun nedir? Nasıl çözümlenir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

WhatsApp son zamanlarda sürekli yeni güncellemeler ile gündemden düşmüyor. Bu güncellemeler sayesinde kullanıcılarına daha iyi mesajlaşma deneyimi sunmak isteyen WhatsApp güncellemelerin ardından yaşanabilecek olan bazı sorunlara karşı vatandaşları uyardı. Bunun için yapılması gerekenleri tek tek açıkladı. WhatsApp en son iOS 23.11.0.70 güncellemesini açıkladı. Söz konusu güncelleme ile yeniliklerin geleceğini de açıklamıştı.

Söz konusu güncellemenin ardından WhatsApp kullanıcılarına sosyal medya üzerinden uyarılar yapıldı. Güncellemenin ardından mesaj gönderirken bazı sorunlar oluşabileceğine dair yapılan bu uyarıda özellikle medya mesajlarında Android telefonlarda sorunlar oluşabileceği ve mesajın iletilmeyebileceğini söyledi. 

MESAJLAR İLETİLMEYEBİLİR!

WhatsApp en son yapılan güncellemenin ardından Android telefonlarda uygulamanın bazı durumlarda çalışmayabileceğini açıkladı. Medya mesajlarının gönderilemeyebileceğini açıklayan WhatsApp sosyal medya üzerinden uyarılarda bulundu. Bunun için ise yapılması gereken geçici olarak önceki 23.10.0.76 beta sürümüne geçilmesi olacak. 

Söz konusu güncellemeyi yükledikten sonra bazı kullanıcıların mesaj gönderirken sorun yaşayabileceğini açıklayan popüler mesajlaşma uygulaması bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici olarak eski süreme geçmesini ifade etti. 

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel teknoloji haberlerini  ve yeni gelen güncellemeleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler