WhatsApp kullanıcıların istediği o 2 özelliği getiriyor

Tüm dünyada popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yaptığı güncellemelerle kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre WhatsApp kullanıcıların istediği o 2 özelliği getirdi! İşte detaylar
WhatsApp kullanıcıların istediği o 2 özelliği getiriyor

WhatsApp her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Son olarak aktarılan habere göre IP adreslerini gizleme özelliğini sunmaya hazırlanan WhatsApp, sesli ve görüntülü mesajlar için de beklenilen o özelliği kullanıma sunmayı amaçlıyor.

WHATSAPP O 2 ÖZELLİK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

WhatsApp, yaptığı açıklamasında kullanıcılar sesli ve görüntülü mesajlar arasında rahatça geçiş yapabilecek. Bunun dışında artık eski konuşmaları bulmak gelecek olan tarih bazlı arama sayesinde daha kolay bir hale gelecek. WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı bu yeni özellikler herkes tarafından beğeni topladı.

SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPANLAR DİKKAT

Geçen aylarda yaptığı açıklamasında sesli mesajlar olduğu gibi görüntülü mesajların da gönderilebileceğini ifade eden WhatsApp, bu uygulaması üzerinde çalışıyor. Bazı kullanıcılar geçiş yaparken zorlanması WhatsApp’ı harekete geçirdi. Sesli ve görüntülü mesaj modu bundan sonra daha kolay bir şekilde kullanılabilir hale gelecek.

TARİH BAZI ARAMA YAPILACAK

Bunun yanı sıra WhatsApp’a tarih özelliği de geliyor. Kullanıcılar artık isterlerse tarih bazlı arama yapabilecek. Kullanıcılar mesaj arşivlerinden eski mesajlara daha kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilecek.

what.png

WhatsApp, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde IP adresini koruma seçeneği üzerinde çalıştıklarını da kullanıcılarına duyurmuştu.