WhatsApp gruplarına katılanlara kötü haber! Bilmeden..

son yılların en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında olan WhatsApp'ta iş, aile ve arkadaşlar arasında pek çok WhatsApp grubuna üye oluyoruz. Ancak WhatsApp gruplarına katılanlara kötü haber verildi.
WhatsApp gruplarına katılanlara kötü haber! Bilmeden..

Yapılan araştırma sonuçlarına göre WhatsApp grupları ne kadar fazla olursa, bu grupların kişilere yüklediği stres de artmaya başlıyor. Gruplardan zamanlı zamansız gelen bildirimler kişilerin gerilmesine neden olurken, özellikle iş gruplarının daha fazla stres yüklediği ortaya çıktı.

STRESİ AZALTMAK İÇİN NE YAPILABİLİR?

Uzmanların açıklamalarına göre WhatsApp’ta ne kadar fazla grup olursa, kişilerin o kadar strese girme ihtimalleri artmaya başlıyor. Stresi azaltmanın 2 yolu bulunuyor. İsterseniz gruplardan tamamen çıkış yapabilirsiniz. Ya da telefonunuzu veya da WhatsApp gruplarını sessize alabilir, canınız istediği zaman bildirimlerden kontrol edebilirsiniz.

screenshot-1.png

YENİ ÖZELLİK GELDİ

Yeni gelen güncelleme sonrasında WhatsApp’a yeni bir özellik geldiği belirtildi. Buna göre artık isteyen herkes WhatsApp’ta kanal açabilecek. Eylül ayında kanal özelliğini dünyaya duyuran WhatsApp artık farklı özellikler için çalışmalarına devam ediyor.

SADECE İOS'TA VAR

Kullanıcılar bu kanallara üye olduğu sürece, takip ettikleri kanallarda yazılı ya da görsel olarak bütün gelişmelerden anında haberleri olabiliyor. Yapılan son güncelleme ile şu anda sadece iOS kullanıcıları için bu özellik aktif edildi. Önümüzdeki günlerde Android kullanıcıları için de kanal açma özelliğinin gelmesi bekleniyor. Kısacası gelen bu kanal özelliği ile artık kullanıcılar kendilerine özel kanal oluşturabilecek!