WhatsApp sesli ve görüntülü aramada devrim gibi değişiklik!

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğini devreye aldı.
WhatsApp sesli ve görüntülü aramada devrim gibi değişiklik!

WhatsApp sesli ve görüntülü aramada devrim gibi değişiklik! Teknoloji her geçen gün biraz daha gelişmeye devam ederken anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden sesli ve görüntülü arama yapmak isteyen kişiler için WhatsApp yeni özelliğini duyurdu.

Milyonlarca kullanıcısına özel mesaj gönderen WhatsAppa yeni kullanıma sunduğu özellik hakkında bilgilendirmede bulundu. Yayımlanan mesajda "Herkesi tek aramada bir araya getirin. Planlı bir buluşmadan önce bir arama bağlantısı oluşturarak arkadaşlarınızı tek bir görüntülü veya sesli aramada bir araya toplayın" ifadelerine yer verildi.

WHATSAPP ARAMA BAĞLANTISI NASIL OLUŞTURULUR, NEREDEN YAPILIR?

WhatsApp’ta arama bağlantısı oluşturup paylaşabilir, böylece WhatsApp hesabı olan herkesin bu bağlantıyı açarak aramanıza katılmasını sağlayabilirsiniz. Bağlantıyı WhatsApp’taki bir kişiye veya gruba gönderebilir ya da kopyalayıp başka bir şekilde paylaşabilirsiniz. Oluşturduğunuz tüm arama bağlantıları güvenlidir ve kimse tarafından tahmin edilememeleri için birbirinden farklı URL’lere sahiptir. Arama bağlantısıyla katıldığınız aramalar uçtan uca şifrelidir.

ARAMA BAĞLANTISI OLUŞTURMA VE PAYLAŞMA NASIL YAPILIR?

Arama bağlantısı oluşturma ve paylaşma Kolayca oluşturabileceğiniz arama bağlantıları, şu anda Android ve iPhone mobil cihazlarda desteklenmektedir.

Aramalar sekmesine dokunun.

Arama Bağlantısı Oluştur’a dokunun.

Aramanızın türünü seçin. Görüntülü veya sesli arama yapabilirsiniz.

Bağlantıyı Kopyala’ya dokunduktan sonra bağlantıyı WhatsApp’ta paylaşmak için WhatsApp ile Bağlantı Gönder’e, başka bir uygulamada paylaşmak için ise Bağlantıyı Paylaş’a dokunun.

Yenilik bugünden itibaren destekleyen telefonlara yüklenirken konu hakkında WhatsApp kullanıcılara bilgilendirnme mesajı gönderdi.