WhatsApp'a gelen güncellemeyi yalnızca dikkatli olanlar fark etti! Artık o işlem daha hızlı olacak

WhatsApp çok az kişinin fark ettiği yeni özelliğini açıkladı. Bu özellik ile o işlem artık çok daha hızlı gerçekleştirilecek.
WhatsApp'a gelen güncellemeyi yalnızca dikkatli olanlar fark etti! Artık o işlem daha hızlı olacak

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni sürümünde çok az kişinin fark ettiği yeni bir özellik tanımladı. Bu değişiklik Android Beta sürümünde gerçekleştirildi. Sürekli yenilik peşinde koşan WhatsApp kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Yapılan güncellemeler ile göz doyurmaya devam ediyor. Android Beta sürümünde gerçekleştirilen bu yenilik ise sadece dikkatli olan kişiler tarafından fark edildi. Peki bu güncelleme nedir?

ÇOK AZ KİŞİNİN FARK ETTİĞİ YENİ ÖZELLİK GELDİ

WhatsApp kullanıcılarına daha iyi şartlar sağlamak için güncellemelerine ve test aşamalarına devam ediyor. Popülerliğini kaybetmek istemeyen uygulama sorunlara yeni çözümler arayışında. Bununla birlikte uygulamaya sürekli güncellemeler gelmeye devam ediyor. En son yapılan değişiklik ise çoğu kullanıcı tarafından fark edilmedi. Yalnızca çok dikkatli olan kullanıcılar tarafından fark edildi. Buna göre kişiler listesinde bir iyileştirme yapıldı. 

Buna göre kişilerin hakkındaki metni gösteren kısma yeni bir satır listesi eklenmiş oldu. Mevcutta tek satır olan hakkında bölümü artık iki satır şeklinde güncellendi. Bu uygulama  üzerinde yapılan tek değişiklik yalnızca bu değildi elbette. Metnin bir mesajın iletilmesi durumunda kişiler listesinde görülebileceği açıklandı. Bu büyük bir değişiklik olmasa bile kullancılar tarafından güzel karşılandı. 

Bu güncelleme gelmeden önceki sürümünde tek satır görünümü artık iki satır şeklinde sunulacaktır. Peki bu değişiklik neden yapıldı? Bu değişikliğin yapılma sebebi kullanıcıların hakkında bölümündeki uzun metinleri okumak için metin kısmına tıklanıyordu. Fakat yeni değişiklik ile bu ihtiyaç ortadan kalktı ve hakkında metninin tamamını okuyarak istediğiniz her işlemi daha hızlı bir şekilde yapmaya olanak sağladı.

İlgili Haberler