WhatsApp'tan yeni bir özellik daha! Artık mesajlaşmak daha eğlenceli olacak

WhatsApp mesajlaşma deneyimini daha eğlenceli hale getiriyor.
WhatsApp'tan yeni bir özellik daha! Artık mesajlaşmak daha eğlenceli olacak

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. WhatsApp özellikle mesajlaşma deneyimini daha eğlenceli hale getirmek için çalışmalara ve güncellemelere devam ediyor. Bu kez de WhatsApp Desktop beta geliştirmesi sırasında teslim edilen ve uygulamanın gelecekti bir güncellemesinde yayınlanması beklenen yeni bir özellik daha açıklandı.

WhatsApp mesajlşama deneyimini daha iyi hale getirmek için animasyonlu emojilerle duyguları daha etkili bir şekilde karşı tarafa iletilmek için çalışmalar yaptığını duyurdu. Yayımlanan GIF'lerde yeni bir özellik eklenecek. Buna göre emojiler artık animasyonlu hale getirilecek. Böylece duygular daha net ve anlaşılır şekilde iletilebilecek. Artık kullanıcının animasyonu durdurma kontrolü olmayacak ve Lottie'ye tasarlanan bu anamasyonların boyutları da küçük olacak. 

Bu durum bazı kullancıları için rahatsız edici bulunabilir. Fakat bu WhatsApp bu konuda da kullanıcılara bazı kolaylıklar tanıyabilir. Buna göre WhatsApp kullanıcıları animasyonlu emojilere izin ver ya da izin vermi gibi bir seçenek ile bu özelliği kullanıp kullanmama konusunda karar verme imkanına sahip olabilir. 

WHATSAPP MESAJLAR DAHA EĞLENCELİ OLACAK

WhatsApp mesajlaşma uygulamasını daha eğlenceli hale getirmeye hazırlanıyor. Açıklanan bilgilere göre WhatsApp mesajlaşma uygulamasında emojilerde bazı değişikler olacak. Buna göre daha etkili  bir mesajlaşma için emojiler artık animasyonlu olacak. Duygular daha net ve anlaşılır olacak ve mesajlaşma da daha keyifli hale gelecek. Bu özelliğin henüz ne zaman kullanıma sunulacağı netleşmedi. Söz konusu özellik tüm vatandaşlar tarafından kullanıma sunulduğunda haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edin. 

İlgili Haberler