WhatsApp beta sürümü yayında! Özel mesajları sonsuza dek saklayabileceksiniz!

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni beta sürümü ile uzun süredir beklenen özelliğini duyurdu.
WhatsApp beta sürümü yayında! Özel mesajları sonsuza dek saklayabileceksiniz!

WhatsApp beta sürümü yayında! Özel mesajları sonsuza dek saklayabileceksiniz! WhatsApp yeni özellikler geliştirerek kullanıcılarına sunmaya devam ederken bu özelliklerden biri de beta sürümü ile denemeye açıldı. 

Hem Android hem de İOS tabanlı cihazlarda kullanılabilecek olan yeni özellik sayesinde Kaybolan Mesaj özelliğinin aktif edilmesi durumunda bu mesajlaşma penceresinde yer alan tüm mesajların saklanabilmesini sağlayacak. WhatsApp tarafından sunulan özelliklerden biri de kaybolan mesajlar özelliği olarak öne çıkıyordu. 

WHATSAPP SOHBETTE TUT ÖZELLİĞİ NEDİR?

WhatsApp'ın test kullanıcılarına sunulan yeni özelliği, mesajların kaybolmasını engellemesi açısından kritik önem arz edecek. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir husus olacak. Diyelim ki bir mesajı kaydettiniz. Sonra karar değiştirdiniz. Mesaj otomatik olarak silinecek ve bir daha o mesaja ulaşamayacaksınız.

Mesaj kaydetme özelliği yapılacak olan yeni güncellemenin ardından tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak. Yeni özellik sonrasında artık isteyen kişiler tüm mesajlarını saklama imkanına kavuşacaklar. 

İlgili Haberler