Whatsapp 24 Ekim’den sonra bu telefonlarda çalışmayacak

Whatsapp, yaptığı güncellemelerle pek çok kişiyi sevindirirken, bir o kadar kişiyi de üzmeye başladı. Aktarılan son habere göre Whatsapp 24 Ekim'den sonra bu telefonlarda çalışmayacak! İşte o telefonların listesi!
Whatsapp 24 Ekim’den sonra bu telefonlarda çalışmayacak

WhatsApp yaptığı açıklamasında Meta’nın bazı telefonlara artık destek vermeyeceğini duyurdu. Aktarılan son habere göre 24 Ekim tarihinden itibaren WhatsApp artık bazı telefonlarda çalışmayacak. Peki, WhatsApp hangi telefonlarda çalışmayacak?

ÇOĞU CİHAZDA ÇALIŞMAYACAK

Yeni özellik ve güncellemeleri ile gündem olan WhatsApp tarafından yapılan açıklamada bazı telefonlarda çalışmayacağı duyuruldu. Buna göre 24 Ekim Salı gününden itibaren Android 5.0 ve Google işletim sisteminin eski sürümlerinde WhatsApp çalışmayacak.

GALAXY KULLANANLARA KÖTÜ HABER

Aktarılan haberin detaylarına göre bazı güncellemeleri alamayan eski telefonlarda Whatsapp kullanılmaz hale gelecek. 24 Ekim tarihinden sonra Samsung Galaxy Note 4 ve Galaxy S5 modellerinde WhatsApp çalışmayacak. Bu kişiler yarından itibaren WhatsApp’a giremeyecek.

Bunun yanı sıra Android 5.0 ve daha eski işletim sistemi olan telefonlarda da whatsApp’ın çalışmayacağının altı çizildi. Samsung modellerinin yanı sıra LG Optimus G Pro, HTC One, Google Nexus 7 ve Sony Xpreia Z gibi modellerde de Whatsapp işlevini kaybedecek.

İPHONE İÇİN DESTEK KESİLMİŞTİ

Bundan kısa bir süre önce de WhatsApp bazı iPhoneler için desteğin k esildiğini duyurmuştu. Özellikle iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve ilk İphone SE modellerinde WhatsApp kullanılamıyor