Netflix aboneliği olan yandı! İptaller bir bir geliyor işte zamlı üyelik paketleri

Netflix abonelik paketleri ücretleri için yeni zam kararı açıkladı. Yeni Netflix üyelik paketi abonelik ücreti fiyatları açıklandı...
Netflix aboneliği olan yandı! İptaller bir bir geliyor işte zamlı üyelik paketleri

Netflix aboneliği olan yandı! İptaller bir bir geliyor işte zamlı üyelik paketleri - Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Netflix peş peşe zam haberleri vermeye devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere platform son olarak 6 Ekim 2023 tarihinde zam açıklaması yapmış ve büyük tepki çekmişti. Türkiye'ye ilk girdiğinde düşük fiyatı ve ortak kullanım özelliği ile milyonlarca abone kazanan Netflix yeni ücret politikası nedeniyle eleştiri oklarına hedef olurken aynı zamanda büyük abone kaybı yaşamıştı.

NETFLİX ÜYELİK ÜCRETİ İÇİN YENİ ZAM DUYURUSU! ZAM NE ZAMAN GELECEK, GEÇERLİ OLACAK?

Netflix tarafından yapılan açıklamada "Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e‑posta göndererek bilgilendirme yapacağız" denilerek yeni zam hakkında bilgilendirme mesajı gönderileceği ifade edildi.

screenshot-1.jpg

Yeni zammın ardından en düşük Netflix paketi ücreti 99 TL olarak belirlenirken bu pakette sunulan özellikler şu şekilde sıralandı:

Reklamsız ve sınırsız dizi, film ve oyun

1 cihazda izleyebilirsiniz (desteklenen cihazlar)

HD kalitesinde izleyebilirsiniz

Desteklenen 1 cihaza içerik indirebilirsiniz

Netflix standart paket üyelik ücreti ise 149.99 TL oldu. Üye olmak isteyen kişilerin tercih etmiş oldukları özel paketin ücreti ise 199 TL'ye yükseltildi. Pakette sunulan özellikler ise şu şekilde sıralandı:

Reklamsız ve sınırsız dizi, film ve oyun

Aynı anda 4 cihazda izleyebilirsiniz (desteklenen cihazlar)

Ultra HD kalitesinde izleyebilirsiniz

Desteklenen 6 cihaza aynı anda içerik indirebilirsiniz

Netflix konumsal ses

Söz konusu zamlar Ekim ayından bu yana yurt dışında kademeli olarak uygulanmaya başlanırken Türkiye'de de zamlı fiyatlara geçiş yapıldı. Pek çok kişi zamlara tepki olarak aboneliğini iptal ettirirken Netflix ise içerik sayısında yaşanan artışı gerekçe gösterdi.