Twitter çöktü mü? Twitter’a ne oldu son dakika! Twitter erişim sorunu 26 Ekim

Dünyanın en sık kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında olan Twitter çöktü mü? An itibarıyla Twitter (X)’e erişim sağlayamayan kullanıcılar Twitter çöktü mü sorusuna yanıt arıyor.
Twitter çöktü mü? Twitter’a ne oldu son dakika! Twitter erişim sorunu 26 Ekim

26 Ekim itibarıyla Twitter erişim sorunu gündeme bomba gibi düştü. Kullanıcıların anlık olarak kullandığı dünya geneli popüler uygulamada neden erişim sorunu olduğu merak konusu oldu. Arama motorları üzerinden sıkça Twitter çöktü mü? 26 Ekim Twitter’a ne oldu? Twitter erişim sorunu ne zaman düzelecek? Sorularına yanıt aranıyor.

TWİTTER 26 EKİM ERİŞİM SORUNU

26 Ekim Twitter çöktü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Anlık olarak paylaşım yapan kullanıcılar, hem paylaşımlarının hem de yorumlarının görülmediğine dair paylaşımlar yapıyor. Son aylarda adı X olarak değiştirilen Twitter (X) sosyal medya uygulamasında zaman zaman erişim sıkıntısı yaşanabiliyor.

TWİTTER’ NE OLDU SON DAKİKA

Twitter’a ne olduğuna dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak sorunun global kaynaklı yani dünya genelinde olabileceği ifade ediliyor. Son olarak Instagram’da meydana gelen erişim sorunu kısa süre içerisinde kullanıcıların şikayetleri sonrasında çözülmüştü.

Twitter erişim sorunu için henüz resmi açıklama yapılmadı. Soruna ilişkin yetkililerin problemi en kısa sürede çözeceği ve Twitter erişim sorununun düzeleceği öngörülüyor.

Uygulamaya girebilen kullanıcılar Twitter çöktü etiketi ile pek çok paylaşım yapmaya başladı.