Şarjınız çabuk bitiyorsa bu telefonlar tam size göre!

Şarjınızın çok çabuk bitmesinden şikayetçiyseniz bu telefonlara bir göz atın. Hızlı şarj özelliği ve tek şarjı sunduğu fırsatlar dikkatinizi çekebilir.
Şarjınız çabuk bitiyorsa bu telefonlar tam size göre!

Şarjınız çabuk bitiyorsa bu telefonlar tam size göre: Telefonlarınızı gün içinde birkaç kez şarj etmek zorunda kalıyorsanız ve rutininize ayak uyduracak şekilde güçlü bataryalı telefon arıyorsanız bu haber sizin için. Şarj problemlerini ortadan kaldıracak ave en güçlü bataryaya sahip akıllı telefonları sizler için araştırdık. Bataryası uzun süre dayanan şarj ettiğiniz de şarjı çabuk bitmeyen bu telefonların bir de hızlı şarj edilebilme özellikleri de bulunmaktadır. Bazı telefonların tek şarj ile ne kadar süre telefonla konuşulacağına dair bilgiler de verilmektedir. Şarj sorununu hayatınızda problem olmaktan çıkaracak olan o telefonları sizler için araştırdık. İşte bataryası güçlü akıllı telefonlar listesi.

ŞARJ SORUNUNU ORTADAN KALDIRACAK TELEFONLAR LİSTESİ

1.Xiaomi Redmi Note 9 Pro: Söz konusu telefon 5020 mAh pile sahip bir cihaz olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanında 30W hızla şarj edilmektedir. Tek şarj ile 33 saat konuşma ve ayrıca 147 saat ise müzik dinleme süresini kullanıcılarına sunuyor. 

2.Xiaomi Redmi Note 9s: Xiaomi akıllı telefonun bu modeli çok güçlü bir bataryaya sahip. Uzun süreli dayanabilen bu batarya tek şarj ile 33 saat konuşma süresi sunmaktadır. Bunun yanında 17 saat video izleme süresi ve 47 saat ise müzik dinleme süresi veriyor. 

3.Xiaomi Mi Note 10: Mi Note 10 marka telefon 5260 mAh batarya ve 30W hızlı şarj ile kullanıcılarına şarj kolaylığı sağlıyor. 

4.Xiaomi Redmi Note 10 Pro: Batarya ömrünün uzun olduğu bir diğer telefon markası ise Xiaomi Redmi Note 10 Pro olarak karşımıza çıkmaktadır. 36 saat 4G konuşma fırsatının yanında 624 saat ise bekleme imkanı sunmaktadır.

5.Samsung Galaxy M21: Samsung birçok vatandaşın kalitesinden dolayı tercih ettiği telefon markaları arasında yer almaktadır. Galaxy M21 modeliyle kullanıcılar tarafından beğeni topladı. 6000 mAh batarya ile fiyat olarak da oldukça uygun. Tek şarj ile 49 saat konuşma imkanı sunmakla birlikte 130 saatlik müzik çalma süresi de sunmaktadır. 

6.Samsung Galaxy M30s: 6000 mAh pile sahip olan bu telefon tek şaj ile 29 saat video izleme ve 49 saat ise konuşma süresi tanımkatıdr. 131 saatten fazla müzik çalma süresi imkanı vermektedir. 

7.Samsung Galaxy M31: 15 W hızlı şarj imkanı veren bu telefon ise bataryasının güçlü olması açısından listenin en başında yer almaktadır. 6000 mAh bataryaya sahiptir. 

İlgili Haberler