Instagram'dan heyecanlandıran 3 yeni özellik birden!

Instagram'dan yeni özellik haberi. 3 özellik birden gelecek. Bu özellikler ile ilgili çalışmalar hala devam ediyor. En çok merak edilen ve dikkat çeken özellik ise sessiz mod oldu.
Instagram'dan heyecanlandıran 3 yeni özellik birden!

Instagram'dan heyecanlandıran 3 yeni özellik birden!: Instagram uygulaması dünyanın her yerinden hesabı olan milyonlarca kullanıcısı olan popüler bir platform. Gelen habere göre Instagram'a 3 özellik birden geliyor. Bu özelliklerden en dikkat çekeni ise Sessiz Mod  özelliği oldu. Peki bu özelliklerin detayları neler? Ne zaman kullanıma sunulacak?

Instagram gelecek olan bu yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Söz konusu özelliklerden biri de kullanıcıların gönderilerine yorum yaparken GIF atabilme imkanı da sunacak. Bu GIF'ler ise GIPHY'den alınacaktır. 

SESSİZ MOD ÖZELLİĞİ 

Instagrama gelecek olan özelliklerden en merak edileni ve dikkat çekeni sessiz mod oldu. Sessiz mod ile kullanıcılar bildirimleri kapatabilecekler. Telefon ayarlarından ve uygulamadan kapatmak mümkün fakat tekrar açmak eistediğiniz zaman uzun zaman alıyordu. Bu nedenle kullanıcılara bu yönden kolaylık sağlayacak. Bu özellik sayesinde gelen bildirimleri sessize alabileceksiniz. İstediğiniz zaman ise sessiz modu kolayca kapatabileceksiniz. Ayrıca sessiz mod özelliği açık olan kullanıcılarda Sessiz Modda ifadesi yer alacak. 

Instagrama gelecek olan diğer özellik ise İlgilenmiyorum seçeneği olacak. Buna göre uygulama üzerinden Keşfet kısmında gezinirken karşılaştığınız ve görmek istemediğiniz gönderileri ilgilenmiyorum butonu ile engelleyebileceksiniz. Bu özellik şu anda da mevcut fakat kullanım kolaylığı ile ilgili yeni detaylar eklenerek çok daha kullanışlı hale getirilecek. 

İlgili Haberler