Herkes onu istiyordu! Instagram’a yeni özellik geliyor

En sık kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında olan Instagram yeni bir özellik getiriyor. Kullanıcıların merakla beklediği o özelliğe ilişkin merak edilen detaylar haberimizde!
Herkes onu istiyordu! Instagram’a yeni özellik geliyor

Dünyanın en sık kullanılan uygulamaların başında gelen Instagram bir süredir hikaye özelliği ile dikkat çekiyor. Meta, tarafından satın alınan Instagram için yeni özellik devreye alınacak. Özellikle kullanıcıların beklediği o özellik ve merak edilenler belli oldu.

“HAFTAM” GELİYOR

Instagram’ın şu anda hazırlık içerisinde olduğu özelliğin adının “Haftam” olduğu belirtildi. Kullanıcılar bundan sonra hikayelerini daha uzun sürelerde profillerinde tutacak. Aktarılan haberin detaylarına göre hikayenizi istediğiniz zaman kaldırabilecek, ya da sessiz Haftam kısmına ekleyebileceksiniz.

Bununla birlikte şu anda yeni hikaye özelliğinin beta sürümlerinde yer aldığı belirtildi. Instagram uygulamanın iyileştirilmesi adına pek çok özelliği bir arada test ediyor. Bu sebeple Haftam özelliğinin kullanıcıların profillerine ne zaman yükleneceği belli değil.

screenshot-5.png

INSTAGRAM PEŞ PEŞE DUYURDU

Bunun yanı sıra Instagram peş peşe özelliklerini duyurdu. Özellikle tüm dünyada yapay zeka çılgınlığının devam ettiği bugünlerde Instagram da yapay zekalı çıkartmaların kullanıcılar için kullanıma açılacağını belirtti.

Meta satın aldıktan sonra Instagram yeni özelliklerini peş peşe duyurmaya başladı. En sık dikkat çeken özelliklerin başında ise yapay zeka ile çıkartma oluşturma bulunuyor. Bu şekilde fotoğraf rulonuzdan seçeceğiniz fotoğrafları çıkartma yapabilirsiniz. Aslında bu özelik iPhone’nin üst sürümlerinde kullanılıyordu.