Vali Hanım aşılama ve sağlık hizmetlerinden memnun kaldı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek, aşılanma ve sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.
Vali Hanım aşılama ve sağlık hizmetlerinden memnun kaldı

İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas ve Başhekim Dr. Mücahit Acvcil’le görüşen Kocabıyık, sağlık hizmetleri ve aşılanma oranları ile ilgili 2 yetkiliden bilgi aldı.ni Daha sonra hastanenin bölümlerini gezen Kocabıyık, sağlık hizmetlerinin özenle yürütüldüğünü ve aşı olmayan vatandaşalrın da bir an önce aşı olması gerektiğini vurguladı.

Kocabıyk, “Covid-19 ile mücadelede, alınan tedbirlerle birlikte aşılanma önemli bir rol oynuyor. Bu kapsamda Devletimizin uygulamaya koyduğu aşılama programının hızlı ve sorunsuz ilerlemesi, vatandaşlarımızın ihmal etmeden bu hizmetten yararlanması toplumun bağışıklık kazanmasında iki öncül unsur. Bugün, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanemizi ziyaret ederek hem aşılama çalışmaları hem de pandemiye yönelik alınan tedbirleri değerlendirdik.

Hastanemizde tüm ekibimiz özenle çalışmaları yürütmekte. Vatandaşlarımızın da bu doğrultuda aşılarını olmalarını, ertelememelerini rica ediyorum. Sağlıklı ve güvenli bir hayat için "aşı" vazgeçilmezimiz”  dedi.

İlgili Haberler