Kılıçdaroğlu ve İnce görüşmesi sona erdi! Alınan karar açıklandı

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce görüşmesi az önce sona erdi. Alınan karar ise basına açıklandı.
Kılıçdaroğlu ve İnce görüşmesi sona erdi! Alınan karar açıklandı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçmen imzasıyla 100 bin imza alarak cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Parti Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşme yaptı. Görüşme tam bir saat sürdü. Görüşmenin ardından açıklama geldi. 

2023 seçimlerine çok az bir süre kaldı. İnce ile Kılıçdarloğu'nun görüşmesi bekleniyordu. Bugün gerçekleştirilen görüşme sonucunda alınan kararı ise iki lider birlikte vedi. Memleket Partisi Muharrem İnce adaylıktan çekilmeyeceğini kamuoyuna duyurdu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu kendisiyle beraber gelen heyet ile birlikte saat 17.00'de Memleket Partisi Genel Merkezi'ne geldi. Yapılan görüşme ise 1 saat sürdü. Ardından ise basına açıklama yapıldı.Herkesin merakla beklediği kararı iki lider birlikte verdi. Memleket Partisi Muharrem İnce 2023 seçimlerinden çekilmeyeceğini kamuoyuna açıkladı. 

MUHARREM İNCE MÜZAKEREYE AÇIĞIM DEMİŞTİ

Muharrem İnce daha önce yapmış olduğu bir açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu ile müzakereye açık olduğunu bildirmişti. İnce şu ifadeleri kullanmıştı;"Milli Yol, Bağımsız Türkiye'ye gitmişse bize de gelecektir. Bekliyorum. Buyursun. Bana bir teklif falan yok. Kemal Bey gelirse konuşurum. Ama gazetecilerin yazdığı haberler üzerinden konuşmam. Ben müzakereye açığım" şeklinde konuşmuştu. 

İlgili Haberler