Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce oy oranını açıkladı!

Muharrem İnce canlı yayında partisinin ve kendisinin oy oranını açıkladı.
Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce oy oranını açıkladı!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce seçimlere kısa bir süre kala partisinin ve kendinin oy oranını açıkladı. Muharrem İnce bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırladı. Görüşme saat 17.00'de başlayıp 18.00'de bitti. Görüşmenin ardından ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeyeceğini açıkladı.

Söz konusu toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı konuşmalara ile dikkat çeken İnce partisinin ve kendisinin oy oranlarını açıkladı. 2023 seçimlerine çok az bir süre kala oy oranları ile ilgili bilgi veren İnce; "Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında. Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum." şeklinde konuştu. 

İNCE'NİN OYU YÜZDE 16 /17 BANDINDA

Memkelet Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün görüşme yaptı. Memleket Partisinin Genel Merkezi'nde yapılan görüşme yaklaşık olarak 1 saat kadar sürdü. Görüşmenin ardından ise alınan karar açıklandı. Muharrem İnce cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeyeceğini kamuyuna duyurdu. Görüşmenin ardından canlı yayına katılan İnce partisinin ve kendisinin oy oranılarını açıkladı. 

Muharrem İnce katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kendisinin ve partisinin oy oranını açıklayan İnce şu cümleleri kullandı;  "Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında. Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum." şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler