Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce görüşmesi başladı!

Uzun süredir görüşme yapıp yapmayacakları konusunda merak edilenlerin arttığı iki siyasinin toplantısı bugün saat 17.00'de başladı.
Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce görüşmesi başladı!

Bir önceki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'den aday olan Muharrem İnce, bu sene aldığı bir karar ile birlikte kendi partisini kurarak Memleket Partisi'nden kendi bağımsız aday olacağını açıklamıştı. Eski partisi olan CHP ile seçimde karşı karşıya gelmesi nedeni ile son derece eleştirilerin hedefi haline gelen Muharrem İnce ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu süreç içerisinde görüşüp ittifak kurmak adına bir anlaşma sağlayıp sağlamayacakları merak konusu oldu. 

Merak edilenlerin artmasının ardından geçtiğimiz günlerde 4 günde 100 bin oya ulaşarak Cumhurbaşkanı adayı ilan edilen Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün saat 17.00'de görüşecekleri bilgisi geldi. 

TOPLANTI BAŞLADI! 

Bugün başlayan görüşmelerin ardından Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açıklamalar gündeme gelirken, toplantının sona ermesi ile birlikte basın toplantısı düzenlenerek açıklamaların geleceği öğrenildi. 

Detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz...

İlgili Haberler