14 Mayıs günü liderler oylarını nerede kullanacak?

Seçime saatler kala liderlerin oy kullanacakları şehirler ve okullar merak konusu oldu. İşte detaylar.
14 Mayıs günü liderler oylarını nerede kullanacak?

Türkiye için yarın büyük gün. 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri yapılacak. Peki cumhurbaşkanı adayları oylarını nerelerde kullanacak? İşte bu sorunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 

Cumhurbaşkanı adaylarının oylarını nerelerde kullanacağı belli oldu. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Üsküdar'daki SaffetÇebi İlkokolu'nda oy kullanacak. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara Çukurambar'daki Arjantin ilkokulunda oyunu kullanacaktır. Peki diğer cumhurbaşkanı adayları hangi okulda ve hangi şehirde oy kullanacaklar? İşet bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

LİDERLER NEREDE OY KULLANACAK?

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Üsküdar'daki SaffetÇebi İlkokulu'nda oy kullanacak. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara Çukurambar'daki Arjantin ilkokulunda oy kullanacaktır. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise oyunu Ankara'da Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde kullanacak. Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yine Ankara'da Kocatepe Mimar Kemal Lisesi'nde oy kullanacak. TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise İstanbul Üsküdar Sabri Artam Vakfı İlkokulu'nda kullanacakken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise Çankaya İlkokulu'nda oy verecek.  

Bunların yanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda sandığa gidecekken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İstanbul Beylerbeyi Sabancı İlkokulu'nda oy kullacak. 

Seçim ile ilgili gerçek ve güncel bilgileri anında öğrenmek için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler