Valilik'ten depremzedelere jest! O kullanmaya memleketlerine gidecek olan depremzedelere ücretsiz olacak

Valilik'ten depremzedelere jest geldi. Eskişehir'den kalkan 2 otobüs ile memleketlere oy kullanmak için ücretsiz ulaşım desteği verildi.
Valilik'ten depremzedelere jest! O kullanmaya memleketlerine gidecek olan depremzedelere ücretsiz olacak

Eskişehir Valiliği'nden depremzedelere jest geldi. AFAD koordinesinde memleketinde oy kullanacak olan depremzede vatandaşlara gidiş geliş ücretsiz otobüs imkanı sunuldu. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki büyük depremin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybederken binlercesi ise evsiz kaldı. Evleri yıkılan vatandaşlar ise çeşitli şehirlerdeki otellere ve yurtalara yerleştirildi. Hal böyle olunca oy kullanmak için memleketlerine gitmek isteyen depremzede vatandaşlara Eskişehir Valiliği'nden jest geldi.

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre AFAD koordinesinde memleketinde oy kullanmak için depremzedelere vatandaşlara gidiş gelir 2 otobüs ile ulaşım imkanı sağlandı. 

Eskişehir Valiliği bünyesinde bulunan ve AFAD koordinesiyle 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı seçimleri 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde oy kullanmak için memleketlerine gitmek isteyen depremzedelere destek çıktı. 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen ve AFAD koordinesinde bulunan depremzedelere memleketlerine giderken ve dönerken ücretsiz  otobüs desteği verildi. 

DEPREMZELERE OY KULLANMAK İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS DESTEĞİ

Eskişehir Valiliği tarafından açıklanan bilgileri göre AFAD bünyesinde bulunan ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerden feci şekilde etkilenen vatandaşlara memleketlerine giderek oy kullanmaları için imkan tanındı. Yapılan açıklamada depremzede vatandaşlar Eskişehir'den alınarak 2 otobüs ile Hatay'a gitmek için yola çıkıldı. Dönüşte ise yine aynı otobüs ile ücretsiz bir şekilde dönüş sağlayabilecekler. 

Bu tarz güncel haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler