HER EVDE VAR! Bunu yapanın migreni 10 dakikaya geçiyor

Günümüzde ne yazık ki pek çok kişi migren atağı ile uğraşıyor. Bazen öyle şiddetli şekilde gelen migren atakları günlük hayatı olumsuz olarak etkileyebiliyor. Ancak öyle bir yöntem var ki, migreni 10 dakika içerisinde resmen sökü atıyor!
HER EVDE VAR! Bunu yapanın migreni 10 dakikaya geçiyor

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü doktor migreni 10 dakika içerisinde ortadan kaldıran yöntemi açıkladı. Hem de herkesin evinde olan o malzeme ile! İşte merak edilen detaylar ve migren ataklarını engellemenin yolu!

Sosyal medyanın en popüler doktoru arasında olan Doktor Sood migren ile ilgili önemli bir yöntem açıkladı. Uzman isim, yaptığı açıklamasında migren için rahatlatıcı bir yöntemi kullanıcıları ile paylaştı! Migrenden 10 dakika içerisinde kurtulmak istiyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey sıcak su!

migren-bir-kendini-savunma-mekanizmasi-midir.jpg

TIP DÜNYASINDA ÇÖZÜMÜ YOK

Migren ne yazık ki çağın hastalığı olarak tanımlanıyor. Ve tıp dünyasında henüz kesin olarak çözü bulunmuş bir rahatsızlık değil! Çevremizde pek çok kişinin migreni olması ile birlikte zaman zaman atak geçirdiğine şahit olabiliyoruz. Peki, migren atakları ile en hızlı nasıl başa çıkabileceğiz?

Migren, ciddi bir baş ağrısına sebebiyet verebilir. Beyindeki kan damarları ve sinirlerin üzerine binen yük, kişinin ağrıyı şakak ve göz çevresinde hissetmesine neden olur. Çoğu kişi soğuk ve karanlık bir odanın migrene iyi geldiğini söylese de Doktor Sood’un yöntemine göre migrenin çözümü bambaşka! Öyle ki ne yazık ki migren atakları şiddetli bir hale geldiğinde 3-4 gün geçmeyebildiği gibi kişide m ide bulantısı, kusma, iştahsızlık ve halsizlik gibi durumlara da yol açabiliyor.

204e9bad-ba50-4477-90e9-7b720d507bf0.png

HEMEN SICAK SU HAZIRLAYIN

Doktor Sood’un yöntemine göre migren için bir kap sıcak su alın ve ayaklarınızı 10 dakika bu suyun içerisinde tutun. Doktorun dediğine göre ayakların sıcak su içerisinde beklemesi ile ayaktaki kan damarları genişleyecek ve bu da beyindeki kan damarlarını rahatlatacaktır. Kısa süre içerisinde baş ağrınızın hafiflediğini fark edeceksiniz.