Yangınlarla kavrulan içimiz, bu güzel dayanışma ile bir nebze ferahladı

Banaz İlçemizin köy muhtarları, ülkemizin dört bir yanında ormanlarımızla birlikte yüreğimizi yakan yangınlarda mağdur olan çiftçiler ve hayvan üreticileri için yardım kampanyası başlattı.
Yangınlarla kavrulan içimiz, bu güzel dayanışma ile bir nebze ferahladı

Ahat Köyü Muhtarı Özhan Uğuz koordinasyonunda Ahat Köyünde toplanan Ahat köyü, Susuz köyü, Kayli köyü, Ulupınar köyü, Kavacık köyü, Cöğürlü köyü, Ayvacık köyü, Yazıtepe köyü, Düzkışla köyü, Reşadiye köyü muhtarları, aralarında aldıkları karar gereği, Antalya Manavgat’ta yangından zarar gören çiftçi ve hayvan üreticileri için yem desteğinde bulunacaklarını belirttiler.

Konu ile ilgili sosyal medya sayfasından paylaşımda bulunan Ahat Köyü Muhtarı Özhan Uğuz, “Çevre köyümüzün muhtarları ile köyünde toplanarak son zamanlarda çıkan yangınlar sebebiyle gerekli yardımlaşma tedbir almak ve Antalya Manavgat’ta ki yangından zarar gören çiftçilerimiz ve hayvancılarımıza yem desteğinde bulunmayı kararlaştırdık.

Özhan Uğuz (Ahat Köyü Muhtarı)

Bugünden itibaren, köyümüz ve çevre köylerimizden; saman, arpa ve buğday toplayarak Manavgat’taki kardeşlerimizin derdine bir deva olmak için elimizden geldiği kadar destek olacağız” ifadesini kullandı.

 (SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler