'Tam Kapanma'nın ilk 4 günlük bilançosu; 137 kişiye ceza yazıldı

Yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma döneminin ilk 4 gününde ilimizin meydan ve sokaklarında sessizlik hâkim oldu. Salgın tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Uşak’ın her daim kalabalık olan cadde ve meydanlarda denetim noktaları oluşturan polis ve bekçi ekipleri, sokağa çıkan vatandaşların izin belgelerini kontrol etti. Güvenlik güçleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları tespit edilen kişiler hakkında cezai işlem uyguladı.
'Tam Kapanma'nın ilk 4 günlük bilançosu; 137 kişiye ceza yazıldı

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Pandemi tedbirleri kapsamında 30 Nisan - 03 Mayıs tarihleri arasında; 744 Personel, 255 ekibin katılımıyla 188 iş yerlerinin ve umuma açık yerlerin denetimleri yapıldı ayrıca Covid-19 tedbirlerine aykırı davranmaktan 137 şahsa idari yaptırım cezası uygulandı” bilgisi verildi.

VALİ KOCABIYIK; “VATANDAŞIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlgili müdürlüklerle valilikte bir toplantı yapan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, tam kapanma sürecinde vatandaşa ulaştırılması gereken sosyal yardımlar konuusnu görüştüklerini açıkladı.

Kocabıyık yazılı açıklamasında; “ Tam kapanma sürecinde vatandaşlarımıza hizmet anlamında ilgili birimlerimizle gerekli planlama ve düzenlemeleri yapmaktayız. Bu kapsamda vatandaşlarımıza yönelik yapılan sosyal yardımların zamanında ulaştırılması ile ilgili konularda, sorumlu müdürlerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu süreçte de, her zaman olduğu gibi, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler