Son dakika! İzmir'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İzmir açıklarından 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! İzmir'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika! İzmir'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İzmir'de korkutan deprem. İzmir'de yaşayan vatandaşlar korkuyla sokağa kaçtı. İzmir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan bilgilere göre Ege Denizi'nde Foça'ya 4.87 kilometre uzaklıkta saat 21.22'de yerin 14,5 kilometre derinliğnide 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu deprem İzmir ve çere ilçelerinden hissedildi. Foça ilçesinde bulunan vatandaşlar korkarak sokağa kaçıştı. 

İZMİR AÇIKLARINDA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından bölgede artı depremler meydana gelirken bir deprem haberi de İzmir açıklarından geldi. İzmir açıklarında Ege Denizi'nde Foça ilçesine yakın olan bir bölgede 14,5 derinliği sahip 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bilgilere göre İzmir açıklarında deprem meydana geldiği  öğrenildi. İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen deperm vatandaşların endişelenmesine sebep oldu. Korkarak sokağa kaçıştılar. 

İlgili Haberler