Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilen deprem kahininden yeni bir uyarı geldi!

Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilen deprem kahininden yeni bir uyarı geldi!
Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilen deprem kahininden yeni bir uyarı geldi!

Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilen deprem kahininden yeni bir uyarı geldi: Türkiye'deki Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler ile ilgili 3 gün önce sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ve uyarıda bulunan deprem kahini olarak adlandırılan Frank Hoogerbeets'tan yeni bir deprem uyarısı geldi. Mart ayının ilk haftasına dikkat çeken Hoogerbeets 7 ve hatta 8'in çok üzerinde sismik olay yaşanabileceğini söyledi. 

MART AYININ İLK HAFTASINA DİKKAT!

Mart ayının ilk haftası Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yaklaşacağını söyleyeren Hoogerbeets Mart ayının 3'ü ve 4'ü için uyarılarda bulundu. Hoogerbeets Mart ayı için dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi;

"Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak." dedi. 

BUNU KÜÇÜMSEMEMELİYİZ!

Amacının korku yaratmak olmadığını söyleyen Hoogeerbets sonuç olarak muhtemelen aynı 3'ü ve 4'ü civarısnda büyük bir sismik olayın olabileceğini söyledi. Bununla birlikte dolunay veya ayın 6 ile 7'si gibi de olabileceğini söyledi. Kokru yaratmaya çalışmadığını ve abartmadığını söyleyen Deprem Kahini bunun küçümsenmemesi gerektiğnin altını çizdi.

Hoogeerbeets tarafından yapılan bu tahmin ile Uşak Gündemi haber sitemizin hiç bir alakası bulunmamaktadır. 

İlgili Haberler