Son dakika! Adana'da korkutan deprem

Son dakika AFAD ve kandilli tarafından yapılan paylaşımlara göre Adana'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! Adana'da korkutan deprem

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremden Türkiye'nin tam 11 ilinde büyük yıkımlar meydana geldi. Binlerce insan hayatını kaybederken birçok vatandaş ise evsiz kaldı. Yaşanan bu deprem Asrın Felaketi olarak adlandırıldı. 20 Şubat tarihinde ise Hatay'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki büyük deprem daha meydana geldi. Yaşanan bu depremlerin ise artçı depremler olduğu açıklandı. Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen artçı depremler yaşanmaya devam ediyor. 

Son dakika haberine göre Adana'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan paylaşıma göre Adana Ceyhan'da 4,1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldiği açıklandı. İşte detaylar..

ADANA'DA 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM YAŞANDI

Kandilli Rasathanesi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşıma göre Adana Ceyhan Yeniköynazımbey'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Yaşanan bu depremin derinliği ise 5,7 km oldu. Türkiye ve dünyada yaşanan depremlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler