İYİ Parti İl Başkanı Toköz’den yangınlara tepki

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, yaklaşık 3 gündür ülke olarak hepimizi acı ve gözyaşına boğan yangınlara sert bir şekilde tepki gösterdi.
İYİ Parti İl Başkanı Toköz’den yangınlara tepki

Yangınların art niyetli ve kasıtlı olarak çıkarıldığına inandığını kaydeden Toköz, AKP hükümetinin bir kişi için uçak filosu kurduğunu, yangın helikopterleri almayıp keyfi kullanım için alınan uçaklar ile resmen ülkeye ve millet'e ihanet ettiğini ileri sürdü.

İki gündür 13 İl ve 41 ayrı nokta da çıkan yangınların önüne bir türlü geçilemediğinden yakınan Toköz, “Bu çıkan yangınların altında art niyet vardır, kasıtlı ve bilinçli olarak çıkartılmıştır kimse doğal sebeplerle çıktı yalanları ile toplumu kandırmaya çalışmasın. Uçak filosu kurmasını bilen hükümet ne yazık ki yangın helikopterleri almayıp keyfi kullanım için alınan uçaklar ile resmen ülkeye ve millet'e ihanet etmiştir.

13 il de eş zamanlı çıkan yada çıkartılan yangınlar da hiç bir ülkeden yardım istenmemesi de dikkatimizden kaçmadığı gibi  Akp hükümeti'nin ülke yönetim anlayışının ihanet hanesine yazılmıştır” dedi.

“UŞAK İL TEŞKİLATI OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Toköz, “Bütün kaynakları 19 sene de tüketen AKP hükümeti, cebini doldurmaya devam edebilmek için üzülerek ve kahrolarak söylüyorum ki; yeni rant alanları oluşturmak için bu yangınların çıkmasında ve çıkartılmasında başrol oynamaktadır.

Üzülerek ve yakından takip ettiğimiz çıkan yangınlar da can kaybı olmaması ve bir an önce kontrol altına alınması için dua ediyoruz.

Toplum olarak üzerimize düşen ne olursa İYİ PARTİ Uşak İl Başkanlığı olarak her koşulda yangın çıkan bölgelerde ki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim” diyerek geçmiş olsun dileklerini de sosyal medya sayfasından iletti.

İlgili Haberler