Küçük çocuk trafik kazasına kurban gitti

Amcasına bayram ziyareti yapmak isteyen Burak Kaçar (10) Banaz ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
Küçük çocuk trafik kazasına kurban gitti

Konya Seydişehir ilçesinde yaşayan Kaçar ailesi, Uşak’ta bulunan akrabalarını ziyarette gelirken, Banaz İlçesi girişinde meydana gelen kazada 10 yaşındaki oğulları Burak Kaçar’ı yitirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaza, dün akşamüzeri (1. Bayram) meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kaçar ailesi, ikamete ettiği Konya Seydişehir ilçesinden, Uşak’ta yaşayan küçük Burak’ın amcası Adlan Kaçar’ı ziyaret etmek için hareket etti.

Araçta annesi, babası ve ağabeyi ile birlikte küçük Burak’ta bulunuyordu. Banaz İlçesine girişte Burak, tuvaleti geldiğini söyleyince babası aracı durdurdu. Tarlaya ihtiyacını gidermeye giden küçük çocuk yol kenarında mobese kamerasını görünce, “Kameradan beni görürler” diyerek vazgeçti ve yolun karşısına geçmeye çalıştı.

O sırada Uşak istikametinden gelen bir araç hızla Burak’a çarptı. Çarpan araç sürücüsü, çocuğu önce Banaz Devlet Hastanesi, burada yapılan ilk müdahaleden sonra Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirdi.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz Burak’ın bu sabah yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Küçük çocuğun memleketi olan Şanlıurfa’da yarın toprağa verileceği, cenazesinin İzmir üzerinden uçakla memleketine gönderildiği bilgisine ulaşıldı.

Talisiz Burak’ın, bir dönem Uşak’ın meşhur kebapçısı Urfa Kervan Kebap Salonu işletmecisi Veli Kaçar’ın öz torunu olduğu da belirtildi.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak küçük Burak’a Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler