Türk Telekom faturalı hattı olanlar buraya! Ziraat Bankası güzel haberi verdi

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden Türk Telekom faturalı hat sahiplerine özel kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte kampanyanın detayları.
Türk Telekom faturalı hattı olanlar buraya! Ziraat Bankası güzel haberi verdi

Türk Telekom faturalı hattı olanlar buraya! Ziraat Bankası güzel haberi verdi: Maaşını Ziraat Bankası aracılığıyla alan emeklilere müjdeli haber geldi. Türk Telekom'dan yurt içi her yöne 750 dakika, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle sadece 80 TL'ye sahip olabilme fırsatı sunulmaktadır. Peki bu kampanyadan yararlanmak için ne yapmak gerekiyor? Kampanyaya katılmak için yapılması gereken tüm detaylar Ziraat Bankası Kampanyalar bölümünde duyuruldu. Uşak Gündem olarak sizler için bu detayları araştırdık ve sizlere sunuyoruz. İşte tüm detaylar.

TÜRK TELEKOM KAMPANYASININ DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından Türk Telekom kampanyasına göre aylık sabit ücret indirimden yararlanmak için Ziraat Emekli Fırsat 5 GB tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilerin Türk Telekom faturalı hatlarından ZİRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazarak Türk Telekom'a ait olan 5555'e gönderilmesi gerekmektedir. Gelen mesaja ise ZİRAAT ONAY yazarak tekrar aynı numaraya gönderilmeksi gerekmektedir. Bunların dışında Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak da bu kampanyaya katılmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Müşteri danışmanı sizi yönlendirecektir.

Ayrıca Ziraat Bankası'ndan emekli maaşını alan ve bununla birlikte yeni hat tesisi numara taşıma ya da faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş yoluyla Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler ise SMS veya Müşteri Hizmetleri'ni arayarak 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vererek Ziraat Emekli tarifesi için 80 TL karşılığında yararlanabileceklerdir. 

Söz konusu bankadan emekli maaşını alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müştelerin 12 fatura dönemi süresince Ziraat Emekli tarifesinde kalmak sözü vermeleri durumunda taahhüt döneminden başlamak üzere bir yıl boyunca Ziraat Emekli tarifesini için toplamda 115 TL ödemeleri gerekecektir. 

Bu kampanyaya katılmak isteyenler 12 ay taahhüt vermeleri şarttır. 12 ay sonucunda müşterilerin tekrar taahhüt vermeleri ve emekli maaşlarını da hala Ziraat Banka'sından almaları halinde kampanyaya devam edebileceklerdir.

İlgili Haberler