Ziraat Bankası o işlemi yapan müşterilerine 300 TL hediye edecek

Ziraat Bankası kampanyalarını ardı ardına sıraladı. Müşterileri için kampanya duyurularına devam eden Ziraat Bankası'ndan dikakti çeken bir teklif geldi.
Ziraat Bankası o işlemi yapan müşterilerine 300 TL hediye edecek

Ziraat Bankası o işlemi yapan müşterilerine 300 TL hediye edecek - Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden mart ayına özel hazırladığı kampanyasını duyuran banka, müşterilerine 300 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. 

ZİRAAT BANKASI 300 TL KAMPANYASI

Kampanya duyurularını resmi internet sitesi üzerinden yapmayı sürdüren Ziraat Bankası, ''Yeni Her Ek Kart Başvurunuz için 100 TL, Toplamda 300 TL Bankkart Lira'' adıyla yeni bir açıklamaya yer verdi. Her yeni ek kart başvurusuna 100 TL, toplamda 3 ek kartı için 300 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıklayan banka, kampanyanın 31 Mart 2023 tarihinde sona ereceğini açıkladı. Bu kapsamda açıklama yapan banka, ''31 Mart 2023 tarihine kadar ek kart başvurusunda bulunan ve Bankamızdan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilerimize ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL, toplamda 3 ek kart için 300 TL Bankkart Lira hediye!'' ifadelerine yer verdi. Kampanya katılım koşullarını da resmi internet sitesi üzerinden açıklayan banka, şartlı listeyi şu şkeilde açıkladı;

  • 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanyanın müşteri bazında olduğu bildirildi. Bankkart Lira kazanımı bir müşterinin Ziraat Bankası'ndan ilk defa alacağı 3 ek kart için geçerli olacağı ifade edildi.
  • Kampanyanın tüm başvuru kanallarından yapılan ek kart başvuruları için geçerli olduğu bildirilirken kampanya dönemi içerisinde ek kart başvurusunda bulunan ve Ziraat Bankası'ndan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilerin ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL Bankkart Lira verileceği açıklandı.
  • Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde en fazla 3 ek kart başvurusu için Bankkart Lira kazanabilecektir. Her bir ek kartı ile yapacağı tek seferde 100 TL ve üzeri harcamasına 100 TL, toplamda 3 ek kart için 300 TL Bankkart Lira kazanabilecek.
  • 300 TL Bankkart lira kazanımı için 3 ek kartı ile de harcama yapılması gerekecek. Harcama yapılan ek kartlar için Bankkart Lira yüklemesi yapılacak.
  • Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilecek.
  • Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde kartlara yüklenecek.
  • Bankkart Lira yükleme sonrasında ek kartın 6 ay içerisinde iptal edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınacak.
  • Kampanya dönemi öncesinde mevcut olan ek kartların kampanya dönemi içerisinde kapatılarak yenilenmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacak.

Ziraat Bankası'nın kampanyasından faydalanmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler