Garanti Bankası hediye musluklarını açtı! O harcamanıza 350 TL verilecek

Özel bankalar şubat ayı ile birlikte tüm kampanyalarını yeniledi. Sevgililer gününe özel kampanya düzenleyen Garanti Bankası müşterisine 350 TL hediye edeceğini açıkladı.
Garanti Bankası hediye musluklarını açtı! O harcamanıza 350  TL verilecek

Garanti Bankası hediye musluklarını açtı! O harcamanıza 350  TL verilecek - Özel ve kamu bankalarının müşterilerinin dikkatini çeken kampanyaları 2023 yılı ile birlikte yenilendi. Bankaların yenilenen kampanyaları şubat ayı ile birlikte devam ederken Garanti Bankası, sevgililer günü için yen, bir kampanya duyurdu. 

GARANTİ BANKASI SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyalarını duyurmaya devam ederken Sevgililere Günü için yaptığı kampanyası ile müşterisinin ilgisini çekti. Garanti Bonus, ''Sevgililer Günü'ne özel 350 TL bonus'' adıyla duyurulan kampanyaya ilişkin detaylar da paylaşıldı. Bankanın internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ''Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9,99 TL'ye katılabilir. İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın veya "EVET KAZAN" yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi ile 3340'a SMS gönderin.'' ifadelerine yer verildi. Banka tarafından kampanya katılım koşulları da açıklandı.

GARANTİ BANKASI 350 TL BONUS KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

Garanti Bankası 9,99 TL ödeyerek kampayaya 28 Şubat tarihine kadar katılım sağlayacak olan müşterilerine 350 TL hediye edeceğini duyurduğu açıklamasında katılım koşullarına da yer verdi. Buna göre yayımladığı açıklamada, ''1-28 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret firmalarında her ikinci 500 TL ve üzeri alışverişinize 60 TL, toplam 300 TL bonus verilecektir. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 10 TL, toplamda 350 TL bonus verilecektir. Kampanyaya giyim, kozmetik ve elektronik sektörlerinden yapılan harcamalar dahildir.'' diyen banka katılım koşullarını da şu şekilde sıraladı;

  • 28 Şubat'a kadar Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret firmalarında her ikinci 500 TL ve üzeri alışverişinize 60 TL, toplam 300 TL bonus verilecektir. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 10 TL, toplamda 350 TL bonus verilecek.
  • Kampanyaya giyim, kozmetik ve elektronik sektörlerinden yapılan harcamalar dahil olacak.
  • Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce, BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da "KAZAN" yazıp 3340'a SMS gönderilmesi gerekecek.
  • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9,99 TL'ye katılabilir. İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da "EVET KAZAN" yazarak bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a SMS gönderilmesi gerekecek.
  • Kampanya kapsamında harcamalarını GarantiPay ile yapan müşterilere özel her ikinci alışverişe ekstra 10 TL, toplam ekstra 50 TL bonus verilecek.
  • Kampanyadan kazanılacak bonus'lar 3 Mart-3 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek ve kullanılmayan bonus'lar 4 Nisan 2023 tarihinde geri alınacak.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 350 TL bonus kazanabilir.

Garanti Bankası'nın kampanyası ile ilgileniyor ve katılım sağalamak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Haberler