Yapı Kredi'den uçak rezervasyonlarında 100 TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden 11 Mayıs tarihinde başlayan yeni kampanyasını duyurdu. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olan bu kampanyaya göre uçak rezervasyonlarınızda 100 TL indirim kazanma fırsatı sunulacaktır.
Yapı Kredi'den uçak rezervasyonlarında 100 TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Yapı Kredi 31 Aralık 2023 tarihine kadar T.C. Kimlik Numarası ya da Kullanıcı Kodu ile giriş yaparak kampanyaya katılan banka müşterilerine Setur Mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan 2 bin TL ve üzeri tüm yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim kazanma fırsatı sunulmaktadır. Peki bu kampanyanın detayları nelerdir?

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre sene sonuna kadar gereken şartları yerine getiren herkese 100 TL indirim sunulacağını açıkladı. 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapılacak olan yurt dışı uçak rezervasyonlarında 2 bin TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL indirim sunulacak.

Banka tarafından sunulan kampanyaya göre sene sonuna kadar Yapı Kredi Mobil’e T.C. Kimlik Numarası veya Kullanıcı Kodu ile giriş yaparak kampanyaya dahil olan banka müşterileri Setur Mobil uygulaması üzerinden yapılacak 2.000 TL ve üzeri tüm yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında 100 TL indirim kazanacaktır. Peki kampanyanın detayları nelerdir?

KAMPANYANIN DETAYLARI

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan duyuruya göre Yapı Kredi Mobil'de kampanyalar bölümüne yükselecek olan indirim kodları 31 Aralık tarihine kadar yüklü kalacaktır. Müşteriler ise kampanya kapsamındaki indirim kodlarını 31 Aralık tarihine kadar kullanabilecektir. Kampanya diğer indirim ve kampanyalar ile birleştirilemez. 

Kampanyadan faydalanmak için üye girişi ile rezervasyon yapılması gerekmektedir. Üye girişi olmadan yapılacak olan rezervasyonlarda kampanya kapsamındaki indirim kuponu kazanma fırsatı sunulamaz. Yurt dışı bilet alımlarında 3 taksit imkanı da sunulmaktadır. Kampanya Yapı Kredi bireysel müşterileri için geçerli olacaktır. 

Bu tarz kampanyalardan haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler