Yapı Kredi duyurdu! 2 gün kaldı! Otomatik ödeme talimatı ver 170 TL kazan

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında otomatik talimatı verenlere 170 TL puan hediye edilecektir. İşte detaylar.
Yapı Kredi duyurdu! 2 gün kaldı! Otomatik ödeme talimatı ver 170 TL kazan

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. 10 Mayıs tarihinde bitecek olan bu kampanyaya göre otomatik ödeme talimatı veren 170 TL puan hediye edileceği açıklandı. Peki kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların ise alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları takip etmeye başladı.

Vatandaşlar kampanyaları kaçırmamak için bu tarz haberleri araştırmaya devam ederken bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki söz konusu kampanyanın katılım şartları nelerdir? Kazanmak için ne yapılması gerekiyor? İşte detaylar. 

KAMPANYANIN DETAYLARI 

11 Nisan tarihinde başlayan söz konusu kampanya 10 Mayıs tarihinde sona erecek. 2 gün kalan kampanyaya katılmak için banka müşterileri tarafından verilecek olan 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatı ya da HGS talimatı için 30 TL hediye edilcektir. 4 yeni talimat için ise 80 TL verilirken 6 yeni talimat için 150 TL verilecektir. Kredi kartından 6 yeni otomatik talimatı verenlere ise toplamda 170 TL değerinde Wordlpuan hediye edilecektir. 

Katılım sağlamak için TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. Kimlik numaranızı 4470'e SMS ile göndermeniz gerekmektedir. SMS gönderilen numaranın ise bankanın sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. 

Kampanyanın geçerli olduğu tarihler arasında verilen her ta limat için ise 11 Nisam ile 10 Haziran 2023 tarihleri arasında ilgili faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir, Söz konusu kampanya kapsamında kazınılan puanlar 15 Haziran tarihinde kredi kartınıza ya da banka kartınıza yansıyacaktır. Puanların yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilmektedir.

İlgili Haberler