Ödemeler Ağustos ayında başlıyor! Yapı Kredi 36 ay vade ile ertelemeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verecek

Yapı Kredi tarafından yapılan son kampanya ile birlikte 3 ay ertelemeli 50 bin TL değerindeki ihtiyaç kredisi için başvuruların başladığı öğrenildi.
Ödemeler Ağustos ayında başlıyor! Yapı Kredi 36 ay vade ile ertelemeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verecek

Mayıs ayında girildiği andan itibaren bankalar tarafından vatandaşlar için yapılan kredi imkanları merak edilmeye başlandı. Özellikle de ihtiyaçlar ile birlikte maliyetlerin de artmaya başladığı bu son dönemde vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında uzun vadeli ödeme planları ile ihtiyaç kredisi kampanyalarının neler olduğu yönündeydi. Yapı Kredi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte de vatandaşlar için 3 ay ertelemeli toplamda 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.

İLK ÖDEMELER AĞUSTOS AYINDA BAŞLIYOR! 

Banka tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler için belirli şartlar dahilinde kredilerin verildiği ifade edildi. Mobil üzerinden de başvuruların yapılabileceği konusunda banka tarafından açıklamaların yapılması ile birlikte bu sayede "3 aya kadar ertelemeli kredi" sahibi olunabileceği açıklanmış oldu. 

Tüm bunların yanı sıra kredi hakkında gerekli olan detaylar bankanın resmi internet adresi üzerinden yayımlandı. Kişilerin bankaya talepleri sonucunda alabielcekleri kredi kampanyaları hakkında detaylar şu şekildeydi;

  • Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından ihtiyaç kredisi kullanımı yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir.
  • Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.
  • Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.
  • Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılır.

İHTİYAÇ KREDİSİ ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Özellikle de 50 bin TL gibi daha yüksek miktarlardaki krediler için kişilerin bazı kredi başvurusu şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Pek çok bankada hemen hemen aynı olan şartlar başlıca şu şekilde verilmiştir;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir. 

Yukarıda verilen başvuru şartlarını sağlayan ya da kriterlere yakın olan kişiler Yapı Kredi'nin mobil, internet bankacılığı ya da şubeleri üzerinden başvurularını tamamlayabileceği ifade edildi. 

İlgili Haberler