Nakit ihtiyacı olanların dikkatine! Yapı Kredi o şartı sağlayanlara 10 bin TL faizsiz kredi veriyor

Yapı Kredi faizsiz nakit avans fırsatının detaylarını duyurdu. O şartı sağlayan herkese bu fırsat sunulacaktır. 6 ay vade imkanı da sunulmaktadır.
Nakit ihtiyacı olanların dikkatine! Yapı Kredi o şartı sağlayanlara 10 bin TL faizsiz kredi veriyor

Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara güzel haberi verdi. Banka  o şartı yerine getiren herkese faizsiz 10 bin TL kredi imkanı sunmaktadır. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü ise iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar ise bankalar tarafından sunulan kredi kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi kampanyalarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Yapı Kredi tarafından sunulan kampanyanın detayları nelerdir?

YAPI KREDİ FAİZSİZ KREDİ AVANTAJININ DETAYLARI

Söz konusu kampanya 1 Mayıs tarihinde başlamış olmakla birlikte 31 Mayıs tarihinde sona erecektir. Bu tarihler arasında Yapı Kredi'nin ilk kez müşterisi olanlar için 10 bin TL faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulacaktır. Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden banka müşterisi olunduktan 15 gün içinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunarak başvurusu banka tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması halinde yararlanabileceklerdir. 

Kampanya kapsamında kredi kartı başvurusu sonucunda kartın kullanıma açılmasından 7 gün içinde yapılacaktır. Kampanya tanımının ardından ise 15 Haziran tarihine kadar taksitli nakit avans fırsatından yararlanmak mümkün olacak. Yapı Kredi tarafından sunulan bu nakit avans fırsatına göre 10 bin TL nakit avans fırsatı sunulmaktadır. 6 ay vade imkanı sunulmaktadır.

İlgili Haberler