Yapı Kredi yakınını davet edene 300 TL hediye veriliyor! Son tarih 31 Mayıs

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Ay sonuna kadar yakınlarını davet eden vatandaşlara 300 TL hediye verilecek.
Yapı Kredi yakınını davet edene 300 TL hediye veriliyor! Son tarih 31 Mayıs

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni kampanya açıklandı. Ay sonuna kadar yakınını davet edenlere 300 TL hediye veriliyor. İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyice düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve bu tarz kampanyaları kaçırmak istemiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? İşte kampanya için gereken şartlar.

YAPI KREDİ YAKININI DAVET EDENE 300 TL VERİYOR

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan kampanyaya göre ay sonuna kadar yakınlarını davet edenlere 300 TL puan tanımlanacaktır. Yakınlarınızı Hemen Davet Et butonu ile açılacak olan size özel referans kodunu paylaşarak Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olmaları için davet işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Referans kodu Yapı Kredi Mobil'den müşteri olma süreci içerisinde Referans Kodu alanına girilmelidir. Yapı Kredi Mobil üzerinden size özel referans kodu ile müşteri olan her yakınınız için ise sizlere 50'şer TL'lik puan hediye edilecektir. Ayrıca Yapı Kredi Mobil'den size özel referans kodu ile müşteri olma aşamasından sonra ise 30 gün içinde Yapı Kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapılmış olması gerekmektedir.

Bununla birlikte en az bir kez faturasını otomatik ödeme talimatı ile ödemiş olmalıdır. Bu şekilde yakınınıza ve size 250'şer ek puan tanımlanacaktır

İlgili Haberler