Ünlü Ekonomist Mert Başaran altın için önemli uyarılarda bulundu! Acil önlem alınmalı yoksa

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran bankaların atın ve döviz ile ilgili tutumlarının küçük yatırımcıları kayıt dışılığa yönlendireceği konusunda uyarılarda bulundu.
Ünlü Ekonomist Mert Başaran altın için önemli uyarılarda bulundu! Acil önlem alınmalı yoksa

Ünlü Ekonomist Mert Başaran altın için önemli uyarılarda bulundu! Acil önlem alınmalı yoksa: Ünlü Ekonomist Mert Başaran altın tahminleri ile dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Neredeyse her tahmini tutan Başaran'ın altın ve dolar ile ilgili öngörüleri yakından takip ediliyor. Altın ve dolar yatırımcıları tarafından sıkı takip edilen ünlü ekonomist Mert Başaran yeni bir tahminde bulunarak altın için üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Altın için acilen önlem alınması gerktiği söyleyen Başaran önlem alınmazsa vatandaşın yastık altına döneceğini ifade etti. 

Ünlü ekonomist Mert Başaran son zamanlarda altın ile ilgili gelişmeler doğrultusunda küçük yatırımcıların yastık altı olarak yatırım yapmaya yönlendireceğine dair uyarılarda bulundu.Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran son zamanlarda oluşan bu sıkıntılı sürecin vatandaşı kayıt dışılığa özendireceğini ifade etti.

ACİLEN BU MAKASLAR MANTIKLI SEVİYEYE GETİRİLSİN

Bankaların altın ve döviz makasının gün geçtikçe çok daha saçma noktaya geldiğini söyleyen Başaran bu durumun insanları döviz almaktan vazgeçirmeyeceğini ifade etti. Döviz bürolarına ve yastık altına yönlendireceğini söyledi. Bu makasların mantıklı bir seviyeye getirilmesi için çağrıda bulundu. 

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bankaların bu tutumunun yatırımcıları kayıt dışılığa yönlendireceğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi; "Bankaların altın ve döviz makası git gide daha saçma noktaya geliyor? Bu insanları döviz ve altın almaktan vazgeçilmez, döviz bürolarına ve yastık altına yönlendirir. Kayıt dışılığı özendirir! Acilen bu makaslar mantıklı seviyeye getirilsin" şeklinde ifadelere yer verdi. 

Bankaları uyarın Mert Başaran acilen bu makasların mantıklı seviyelere getirilmesi gerektiğini söyleyerek küçük yatırımcılara olan etkisinden bahsetti. Kayıt dışı alım satım yapılacağını ve bunun da tabi ki ekonomiyi kötü etkileyeceğini söyledi. 

İlgili Haberler